Istoric

Lista smartphone-urilor testate

Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro

Intre 26 martie - 31 martie 2019, am invitat clientii Orange, sa incerce noul Huawei P30 Pro si sa posteze parerile lor pe site-ul nostru. Apoi, cu share pe facebook, sa le impartaseasca prietenilor. Prin tragere la sorti, cei mai activi dintre cei care l-au testat au si castigat!

Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10

Intre 22 februarie - 27 februarie 2019, am invitat clientii Orange, sa incerce noul Samsung Galaxy S10 si sa posteze parerile lor pe site-ul nostru. Apoi, cu share pe facebook, sa le impartaseasca prietenilor. Prin tragere la sorti, cei mai activi dintre cei care l-au testat au si castigat!

Huawei P20

Huawei Mate20 Pro

Intre 12 octombrie - 21 octombrie 2018, am invitat clientii Orange, sa incerce noul Huawei Mate20 Pro si sa posteze parerile lor pe site-ul nostru. Apoi, cu share pe facebook, sa le impartaseasca prietenilor. Prin tragere la sorti, cei mai activi dintre cei care l-au testat au si castigat!

Huawei P20

Huawei P20

Intre 27 martie - 24 aprilie 2018, am invitat clientii Orange, sa incerce noul Huawei P20 si sa posteze parerile lor pe site-ul nostru. Apoi, cu share pe facebook, sa le impartaseasca prietenilor. Prin tragere la sorti, cei mai activi dintre cei care l-au testat au si castigat!

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9

Intre 28 februarie – 14 martie 2018, am invitat clientii Orange, sa incerce noul Samsung Galaxy S9 si sa posteze parerile lor pe site-ul nostru. Apoi, cu share pe facebook, sa le impartaseasca prietenilor. Prin tragere la sorti, cei mai activi dintre cei care l-au testat au si castigat!

Lenovo Tab 4

Lenovo Tab 4 8"

Intre 28 noiembrie – 13 decembrie 2017, am invitat clientii Orange, sa incerce noul Lenovo Tab 4 8" si sa posteze parerile lor pe site-ul nostru. Apoi, cu share pe facebook, sa le impartaseasca prietenilor. Prin tragere la sorti, cei mai activi dintre cei care l-au testat au si castigat!

Samsung Gear Fit2 Pro

Samsung Gear Fit2 Pro

Intre 24 octombrie – 7 noiembrie 2017, am invitat clientii Orange, sa incerce noul Samsung Gear Fit2 Pro si sa posteze parerile lor pe site-ul nostru. Apoi, cu share pe facebook, sa le impartaseasca prietenilor. Prin tragere la sorti, cei mai activi dintre cei care l-au testat au si castigat!

Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 si-a gasit castigatorii

Intre 6 – 20 septembrie 2017, am invitat clientii Orange, sa incerce noul Samsung Galaxy Note 8 si sa posteze parerile lor pe site-ul nostru. Apoi, cu share pe facebook, sa le impartaseasca prietenilor. Prin tragere la sorti, cei mai activi dintre cei care l-au testat au si castigat!

LG-G6

LG G6 si-a gasit castigatorii

Intre 29 mai 2017 - 12 iunie 2017, am invitat clientii Orange, sa incerce noul LG G6 si sa posteze parerile lor pe site-ul nostru. Apoi, cu share pe facebook, sa le impartaseasca prietenilor. Prin tragere la sorti, cei mai activi dintre cei care l-au testat au si castigat!

Samsung Galaxy S8 Plus si-a gasit castigatorii

Intre 6 aprilie 2017 - 21 aprilie 2017, am invitat clientii Orange, sa incerce noul Samsung Galaxy S8 Plus si sa posteze parerile lor pe site-ul nostru. Apoi, cu share pe facebook, sa le impartaseasca prietenilor. Prin tragere la sorti, cei mai activi dintre cei care l-au testat au si castigat!

Noile Saumsung Galaxy A si-au gasit castigatorii

Intre 13 februarie - 6 martie 2017, am invitat clienti Orange, sa incerce noile Samsung Galaxy A 2017 si sa posteze parerile lor pe site-ul nostru. Apoi, cu share si tweet, cum se cere pentru un smartphone, sa le impartaseasca prietenilor. Prin tragere la sorti, cei mai activi dintre cei care le-au testat au si castigat! Afla cand va avea loc urmatoarea etapa si poti sa te innoiesti cu un smartphone si tu!

Huawey P9

Noul Huawey P9 si-a gasit castigatorii

Intre 28 aprilie - 16 mai 2016, am invitat clienti Orange, sa incerce noul Huawey P9 si sa posteze parerile lor pe site-ul nostru. Prin tragere la sorti, cei mai activi dintre cei care l-au testat au si castigat!

Noul LG G5 are 5 castigatori

A opta etapa Orange Smartphone Tester s-a incheiat. Si nu oricum, ci cu 5 castigatori. Intre 30 martie - 13 aprilie 2016, am invitat clienti Orange, dar si cativa bloggeri, sa incerce noul LG G5 edge si sa posteze parerile lor pe site-ul nostru. Apoi, cu share si tweet, cum se cere pentru un smartphone, sa le impartaseasca prietenilor. Prin tragere la sorti, cei mai activi dintre cei care l-au testat l-au si castigat!
Afla cand va avea loc urmatoarea etapa si poti sa te innoiesti cu un smartphone si tu!

Noul Samsung GALAXY S7 edge are 5 castigatori

A opta etapa Orange Smartphone Tester s-a incheiat. Si nu oricum, ci cu 5 castigatori. Intre 9 - 23 martie 2016, am invitat clienti Orange, dar si cativa bloggeri, sa incerce noul Samsung GALAXY S7 edge si sa posteze parerile lor pe site-ul nostru. Apoi, cu share si tweet, cum se cere pentru un smartphone, sa le impartaseasca prietenilor. Prin tragere la sorti, cei mai activi dintre cei care l-au testat l-au si castigat!
Afla cand va avea loc urmatoarea etapa si poti sa te innoiesti cu un smartphone si tu!

Noul Samsung GALAXY S6 edge + are 5 castigatori

A saptea etapa Orange Smartphone Tester s-a incheiat. Si nu oricum, ci cu 5 castigatori. Intre 14 august si 23 septembrie 2015, am invitat clienti Orange, dar si cativa bloggeri, sa incerce noul Samsung GALAXY S6 edge + si sa posteze parerile lor pe site-ul nostru. Apoi, cu share si tweet, cum se cere pentru un smartphone, sa le impartaseasca prietenilor. Prin tragere la sorti, cei mai activi dintre cei care l-au testat l-au si castigat!
Afla cand va avea loc urmatoarea etapa si poti sa te innoiesti cu un smartphone si tu!

Noul smartphone Samsung Galaxy S5 si Gear Fit au 2 castigatori

A sasea etapa Orange Smartphone Tester s-a incheiat. Si nu oricum, ci cu 2 castigatori. Intre 5 martie si 28 aprilie 2014, am invitat clienti Orange, dar si cativa bloggeri, sa incerce noul Samsung Galaxy S5 si Gear Fit si sa posteze parerile lor pe site-ul nostru. Apoi, cu share si tweet, cum se cere pentru un smartphone, sa le impartaseasca prietenilor. Prin tragere la sorti, cei mai activi dintre cei care l-au testat l-au si castigat!
Afla cand va avea loc urmatoarea etapa si poti sa te innoiesti cu un smartphone si tu!

Noul smartphone LG G Flex are 3 castigatori

A cincea etapa Orange Smartphone Tester s-a incheiat. Si nu oricum, ci cu 3 castigatori. Intre 17 ianuarie si 21 februarie 2014, am invitat clienti Orange, dar si cativa bloggeri, sa incerce noul LG G Flex si sa posteze parerile lor pe site-ul nostru. Apoi, cu share si tweet, cum se cere pentru un smartphone, sa le impartaseasca prietenilor. Prin tragere la sorti, cei mai activi dintre cei care l-au testat l-au si castigat!
Afla cand va avea loc urmatoarea etapa si poti sa te innoiesti cu un smartphone si tu!

Noul smartphone Samsung Galaxy Note 3 are 3 castigatori

A patra etapa Orange Smartphone Tester s-a incheiat. Si nu oricum, ci cu 3 castigatori. Intre 28 octombrie si 16 decembrie 2013, am invitat clienti Orange, dar si cativa bloggeri, sa incerce noul Samsung Galaxy Note 3 si sa posteze parerile lor pe site-ul nostru. Apoi, cu share si tweet, cum se cere pentru un smartphone, sa le impartaseasca prietenilor. Prin tragere la sorti, cei mai activi dintre cei care l-au testat l-au si castigat!
Afla cand va avea loc urmatoarea etapa si poti sa te innoiesti cu un smartphone si tu!

Noul smartphone Nokia Lumia 925 are 3 castigatori.

A treia etapa Orange Smartphone Tester s-a incheiat. Si nu oricum, ci cu 3 castigatori. Intre 22 august si 15 septembrie 2013, am invitat clienti Orange, dar si cativa bloggeri, sa incerce noul Nokia Lumia 925 si sa posteze parerile lor pe site-ul nostru. Apoi, cu share si tweet, cum se cere pentru un smartphone, sa le impartaseasca prietenilor. Prin tragere la sorti, cei mai activi dintre cei care l-au testat l-au si castigat!
Afla cand va avea loc urmatoarea etapa si poti sa te innoiesti cu un smartphone si tu!

Noul smartphone Blackberry Z10 are 3 castigatori

A doua etapa Orange Smartphone Tester s-a incheiat. Si nu oricum, ci cu 3 castigatori. Intre 22 februarie si 28 martie 2013, am invitat clienti Orange, dar si cativa bloggeri, sa incerce noul Blackberry Z10 si sa posteze parerile lor pe site-ul nostru. Apoi, cu share si tweet, cum se cere pentru un smartphone, sa le impartaseasca prietenilor. Prin tragere la sorti, cei mai activi dintre cei care l-au testat l-au si castigat!
Afla cand va avea loc urmatoarea etapa si poti sa te innoiesti cu un smartphone si tu!

Noul smartphone Windows Phone 8X by HTC are 10 castigatori

Prima etapa Orange Smartphone Tester s-a incheiat. Si nu oricum, ci cu 10 castigatori. Intre 28 noiembrie si 28 decembrie 2012, am invitat clienti Orange, dar si cativa bloggeri, sa incerce noul Windows Phone 8X by HTC si sa posteze parerile lor pe site-ul nostru. Apoi, cu share si tweet, cum se cere pentru un smartphone, sa le impartaseasca prietenilor. Prin tragere la sorti, cei mai activi dintre cei care l-au testat l-au si castigat!
Afla cand va avea loc urmatoarea etapa si poti sa te innoiesti cu un smartphone si tu!

CASTIGATORI

Au trecut testul şi au câştigat noul smartphone Windows Phone 8X by HTC:


Borlea Adrian Vasile
Agavriloaie Marius
Madalin Bularda
Grigorean Gheorghita
Ionescu Madalin Florin
Muntean Marius Gabriel
Barbulescu Mihail
Buzatu Monica
Balasa Remus-Vasile
Bolboceanu Sabin

Au trecut testul şi au câştigat noul smartphone Blackberry Z10:


Vasile Radu
Radu Razvan
Burdusa Felix Iulian

Au trecut testul şi au câştigat noul smartphone Nokia Lumia 925:


Morohoi Dan
Popescu Robert
Puscasu Adrian

Au trecut testul şi au câştigat noul smartphone Samsung Galaxy Note 3 si Samsung Gear:


Vaduva Ciprian
Ciobanu Alexandru
Sebestyen Ciprian

Au trecut testul şi au câştigat noul smartphone LG G Flex:


Angelo Ionut Arama
Cristian Pop
Bogdan Nicolae Stegaroiu

Au trecut testul şi au câştigat:


Cristina Paraschiv - castigatoarea Samsung Galaxy S5
Alin Nicusor Daraban - castigatorul Gear Fit

Au trecut testul şi au câştigat noul Samsung GALAXY S6 edge +:


ANDRICIUC IOAN
ALBU CRISTINA
CABA IOAN CRISTIAN
CSASZAR CSABA
CRIS-CAM VIDEO SRL

Au trecut testul şi au câştigat noul Samsung GALAXY S7 edge:


Rotaru Catalin
Dan Andrei Ovidiu
Morar Andrei
Stiuca Constantin Catalin
Dan Lucian Ion

Au trecut testul şi au câştigat noul LG G5:


DAN ANDREI OVIDIU
STIUCA CONSTANTIN CATALIN
GHEORGHITA MARIUS CONSTANTIN
ANDRICIUC IOAN
SIMONIS HARALD LAURENTIU

Au trecut testul şi au câştigat noul Huawey P9:


Bobe Daniel
Muresan Teodor
Gavrila Costela Renata
Mandita Ciprian Ionut
Maradas Szilard Kalman

Au trecut testul şi au câştigat noile Saumsung Galaxy A :

Samsung Galaxy A3
Trif Rares
Popoviciu Ioan Florin
Nedelcu Adrian Adrian
Chelaru Ciprian Marius
Dargate Alexandru

Samsung Galaxy A5
Mocanu Andreea
Berszan Marius
Irimie Alexandru
Alexandru Andrei
Miron Robert

Au trecut testul şi au câştigat noile Samsung Galaxy S8 Plus :

Tanase Sorin
Veliche State Elena Adriana
Panaet Catalin

Au trecut testul şi au câştigat noile LG G6 :

Doru Stoian
Valeriu Muja
Octav Vasile
Mihai Loboda Bacanaru

Au trecut testul şi au câştigat noile Samsung Galaxy Note 8 :

Constantin Tudoran
Cristian Roiban
Ghiorghita Zvinca

Castigatorii etapei de review Samsung Gear Fit2 Pro sunt:

Calota Mihaela Ortansa
Alexe Marian
Muler Christian Matei

Au trecut testul şi au câştigat noile Lenovo Tab 4 8" :

Cosmin Pop
Robert-Szabolcs Pall-Tanko
Gabriel Marin

Au trecut testul şi au câştigat noile Samsung Galaxy S9 :

Marian Bogdan Albu
Gelu Onofrei
Marian Manole

Au trecut testul şi au câştigat noile Huawei P20 :

Craciun Mihai
Cozmiuc Oana Mihaela
Damian George
Marin Gabriel
Mican Luminita

Au trecut testul şi au câştigat noile Samsung Galaxy 10 :

Manuela Iuliana Coman
Marius Macarie
Liviu Lucian Raducan
Sorin Lucian Cristil

Au trecut testul şi au câştigat noile Huawei P30 Pro :

Janta Carmen Elena
Elisei Gheorghita
Acatrinei Florin Catalin