Stick-ul Orange TV

 

Cum instalez stickul Orange TV?

Urmează instrucțiunile de mai jos pentru a instala stickul:
 1. Asigură-te că ai descărcat și instalat aplicațiile "stick Orange TV" și "Orange TV Go" pe dispozitivul tău. Acestea sunt disponibile în App Store și Play Store.
 2. Conectează stickul Orange TV la televizor printr-un port HDMI. Dacă acesta este greu accesibil, poți folosi cablul de prelungire din pachetul de vânzare.
 3. Conectează stickul la o sursă de alimentare. Pentru aceasta, poți folosi portul USB al televizorului, dacă acesta are port USB, sau poți folosi adaptorul inclus în pachet pentru a conecta stickul la o priză.
 4. Selectează din meniul televizorului portul HDMI la care ai conectat stickul.
 5. Conectează stickul Orange TV la aceeași rețea Wi-Fi la care ai conectat dispozitivul tău mobil:
 6. pe telefon sau tabletă, deschide lista de rețele Wi-Fi disponibile și selectează stickul Orange TV, când acesta apare în listă. Îl vei găsi sub denumirea "stick_Orange_TV_xxxx".
 7. revino în aplicația "stick Orange TV" și selectează rețeaua Wi-Fi la care ai conectat deja dispozitivul>
În momentul în care conexiunea a fost realizată cu succes, pe televizor se afișează următorul mesaj:
"Intră în aplicația "Orange TV Go" de pe smartphone sau tabletă, selectează ce vrei să vezi pe televizor și apasă butonul de difuzare" 

Cu acest stick poți să vezi pe televizor și alte filme sau posturi online, disponibile în alte aplicații compatibile, dacă apare butonul de difuzare în dreptul acestora. Nu uita să apeși din nou pe butonul de difuzare când ai terminat, pentru a întrerupe sesiunea de streaming.
 

Cum pot urmări conținutul din opțiunea Orange TV Go oferită bonus în cadrul ofertei speciale de achiziție a stickului?

Instalează stickul Orange TV conform instrucțiunilor descrise mai sus, apoi autentifică-te în aplicația Orange TV Go folosind datele de logare ale contului online pe care s-a activat opțiunea primită bonus.
Contul online pe care îl folosești trebuie să fie creat cu numărul de abonament de voce sau internet pe care ai achiziționat stickul Orange TV. Dacă ai cumpărat stickul TV cu abonamentul tău Orange TV, asociază acest abonament cu contul tău online. Vezi aici pașii pe care trebuie să îi parcurgi.
 

Pot conecta stickul Orange TV la orice rețea Wi-Fi?

Pentru ca stickul să funcționeze, conexiunea Wi-Fi trebuie să fie securizată. Stickul funcționează pe frecvențele 2,4 și 5 GHz. Dacă gateway-ul tău de internet le folosește pe ambele, stickul Orange TV va selecta automat semnalul cel mai puternic.

Care este viteza minimă recomandată pentru a putea viziona pe televizor canalele TV sau filmele din Orange TV Go?

Pentru a putea urmări toate emisiunile și filmele transmise în fomat HD, viteza conexiunii de internet trebuie să fie de minim 10 Mbps.

La ce pot folosi adaptorul din pachetul de vânzare?

În cazul în care portul USB al televizorului tău nu are suficientă capacitate de alimentare, poți folosi adaptorul din pachet pentru a conecta stickul direct la priză.

Cum pot reseta stickul Orange TV?

Pentru a reseta stickul Orange TV apasă butonul lateral al acestuia timp de 30 de secunde. Acest lucru este necesar atunci când:
 • Stickul s-a conectat la o altă rețea Wi-Fi decât cea dorită
 • Parola rețelei Wi-Fi la care ai conectat stickul a fost modificată
 • Aplicațiile "Orange TV Go" sau "stick Orange TV" au fost actualizate
 • Stickul s-a blocat

Ce se întâmplă atunci când am conectate mai multe telefoane sau tablete la aceeași rețea Wi-Fi?

În cazul în care ai mai multe telefoane sau tablete conectate la aceeași rețea Wi-Fi, poți controla și cu acestea stickul Orange TV, iar pe televizor se va difuza conținutul selectat de ultimul utilizator.

Care este utilitatea cablului prelungitor din pachet?

În cazul în care dispozitivul Wi-Fi este departe de televizor, iar semnalul recepționat de stick este diminuat, folosește cablul prelungitor din pachet pentru a conecta stickul la portul HDMI, astfel încât acesta să nu se mai afle în spatele televizorului.

Este normal ca atunci când utilizez stickul o perioadă îndelungată de timp temperatura acestuia să crească?

Da, în timpul utilizării, temperatura stickului poate crește.
 

Ce fac cu deșeul electronic?

Utilizatorii de echipamente electrice și electronice sunt obligați să colecteze separat deșeurile de echipamente electrice și electronice, fiind strict interzisă aruncarea acestor deșeuri împreună cu deșeurile municipale nesortate (gunoi menajer).
În calitate de utilizatori ai echipamentelor electrice și electronice, bateriilor și acumulatorilor achizitionați de la Orange, aveți responsabilitatea de a preda deșeuri ale acestor produse în mod gratuit la punctele speciale de colectare din magazinele Orange sau în orice alt punct de colectare autorizate pentru astfel de deșeuri. Astfel, veți ajuta la conservarea resurselor naturale, reducerea poluării și protejarea sănătații populației.
Deșeurile de echipamente electrice și electronice, bateriile și acumulatorii sunt nocive, conținând substanțe periculoase cu consecințe negative asupra mediului înconjurător și sănătății omului.
 
 
Ți-a fost de ajutor informația de mai sus? 1 din 2 de persoane au considerat că acest articol a fost util
Nu ai găsit ce căutai?
Caută în FAQ
Contactează-ne