Telefoane

thumbs

Acesta ar putea fi iPhone XI, primul telefon Apple cu sistem foto "triple camera" [FOTO]

16.01.2019, 15:58 By thumbs


Apple ar putea sa schimbe destul de mult design-ul seriei sale de iPhone-uri din 2019 fata de cel din ultimii doi ani al seriei iPhone X. Primele "scurgeri" de informatii au aparut saptamanile trecute, sugerand ca primul sistem de camera tripla de la Apple va fi incadrata intr-un patrat rotunjit la colturi, insa o noua serie de imagini bazate pe un prototip de dezvoltare spune ca noile iPhone-uri vor trece la un nou design, cu o camera orizontala, pozitionata central pe spate.


thumbs


Sursa acestor imagini, CompareRaja, a oferit in trecut informatii despre smartphone-uri inca nelansate, deci ar putea exista posibilitatea ca Apple chiar sa lucreze la smartphone-uri bazate pe acest design. Conform sursei, iPhone XI in acest moment se afla intr-un stadiu destul de avansat de dezvoltare: Engineering Validation Test (EVT). Acest lucru inseamna ca daca acest design trece de testele interne Apple, acesta ar putea fi folosit pentru productia noilor dispozitive.


Desigur, suntem la distanta de mai mult de jumatate de an pana la momentul lansarii unei noi generatii de iPhone, asa ca exista destul timp pentru ca aceste planuri sa se modifice. In general, telefoanele intra in productie abia cu o luna sau doua inainte de lansare.Galerie foto


thumbs
thumbs
thumbs

vezi galeria
3 foto


Noul design pentru iPhone XI sugereaza ca pe partea din spate, modulul de camera va fi pozitionat pentru prima data central intr-un design similar cu cel de pana acum, dar orientat pe orizontala. Blitz-ul LED face tranzitia de la un modul de sine statator la un modul hibrid, in centrul sau fiind pozitionat un al treilea senzor foto. Exista posibilitatea ca acesta sa fie senzorul Time-of-Flight (TOF), care va fi folosit pentru detectarea adancimii.


Pe partea din fata, diferentele sunt ceva mai mici. Ecranul va integra in continuare un decupaj in partea de sus, insa acesta este de dimensiuni mai mici. Aici va fi gazduita camera frontala si senzorul TrueDepth pentru autentificare Face ID, insa difuzorul pentru apeluri a fost mutat deasupra acestor componente, mai aproape de marginea dispozitivului. De asemenea, rama neagra pare sa fie putin mai subtire din aceste imagini.


Citeste si: {3}iPhone XI: amprenta in display, "notch" mai mic, USB Type-C si sistem foto cu trei camere


Avand in vedere ca suntem inca destul de departe de lansarea lui iPhone XI si ca aceste imagini vin dintr-o singura sursa, exista destule motive sa nu credem ca acesta va fi design-ul final al telefonului. Totusi, acest design reprezinta o imbunatatire semnificativa fata de design-ul cu trei camere sugerat in leak-urile precedente.


Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare