Camere digitale

thumbs

Canon lanseaza EOS 250D, un DSLR compact si usor, cu filmare 4K

15.04.2019, 15:22 By thumbs


Canon EOS 250D este cel mai mic si usor model din familia Canon EOS, recomandat utilizatorilor care vor un aparat foto DSLR cu pret entry-level si performante bune.


thumbs


Succesorul modelului EOS 200D, Canon EOS 250D dispune de o interfata proiectata pentru operare simpla, senzor optic de tip APS-C CMOS Dual Pixel de 24,1 megapixeli, autofocalizare ultrarapida si conectivitate cu dispozitive inteligente. EOS 250D este dotat cu procesorul de imagine Canon DIGIC 8 care sustine multe dintre functiile aparatului foto, inclusiv filmare in format 4K, timelapse 4K si capturi 4K din filme in format 4K.


Cel mai mic dintre aparatele foto DSLR oferite de Canon, EOS 250D este adresat fotografilor incepatori care experimenteaza pentru prima data cu un aparat prevazut cu lentile interschimbabile.


thumbs


Canon EOS 250D este primul aparat din serie care integreaza setarile Smooth Skin si Creative Assist, pentru verificarea si schimbarea rapida a setarilor de fotografiere in modul Live View.


Incadrarea imaginilor se face prin vizorul optic integrat sau ecranul LCD de 3 inch, fixat cu o balama care permite intoarcerea si rotire la 180 de grade. prevazut cu interfata touch, ecranul este folosit si la navigarea sistemului de meniuri.


thumbs


Pe lista dotarilor mai intra si functia de captura continua, la viteza de 5 cadre pe secunda, suport pentru lentile Canon EF si EF-S, conexiune Bluetooth si Wi-Fi pentru transferul fisierelor. De asemenea, aplicatia Canon Camera Connect faciliteaza fotografierea la distanta de pe un dispozitiv inteligent.


thumbs


Modelul EOS 250D este disponibil in trei nuante: negru, alb si argintiu si face parte din ecosistemul Canon EOS, format din peste 80 de obiective, blituri si accesorii.


Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare