Software

thumbs

Chrome 74 primeste oficial interfata Dark Mode

24.04.2019, 18:22 By thumbs


Google a lansat versiunea Chrome 74 pentru platformele Windows, Mac, Linux, Android si iOS, aducand imbunatatiri partea de interfata si securitate.


Utilizatorii Windows 10 care prefera tema Dark pentru afisarea interfetei primesc de acum suport si din partea browserului Chrome, bifand setarea Dark Mode. Desi a depasit etapa de testare, functia Dark Mode nu este disponibila pentru toti utilizatorii Windows 10, insa putem ocoli aceasta limitare salvand pe desktop o scurtatura Chrome la care adaugam parametrul --force-dark-mode in meniul Properties.


thumbs


Pe lista noutatilor aduse de versiunea Chrome 74 intra si functionalitate PiP (picture-in-picture) imbunatatita, respectiv un algoritm optimizat pentru derularea paginilor in modul parallax scrolling, care ar trebui sa diminueze senzatia de rau de miscare cauzata de parcurgerea haotica a paginilor.


La partea de securitate, versiunea Chrome 74 adauga Incognito detection blocking, un filtru care ar trebui sa impiedice detectarea modului incognito de catre paginile web. Functionalitatea este disponibila optional si poate fi activata din meniul ascuns chrome://flags, bifand parametrul Filesystem API in Incognito.


Citeste si: thumbsChrome primeste Reader Mode, o functie care reaseaza textul paginilor web intr-un format ideal pentru citire


Citeste si: thumbsMicrosoft livreaza prima versiune Edge bazata pe tehnologiile Google Chrome


Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare