Telefoane

thumbs

OnePlus 7: urmareste LIVE lansarea noilor dispozitive "flagship killer"

14.05.2019, 18:25 By thumbs


Sunt cunoscute majoritatea informatiilor despre OnePlus 7 si OnePlus 7 Pro, gratie avalansei de leak-uri care au avut loc in ultima perioada. Stim deja cum arata cele doua noi telefoane ale producatorului chinez, cat si configuratiile hardware, ba chiar si preturile la care acestea vor intra la comanda. Totusi, o parte dintre informatii ar putea fi incorecte, asa ca cel mai bine aflam direct de la sursa.


OnePlus transmite Live de la ora 18:00 a Romaniei evenimentul de lansare al noii serii de dispozitive OnePlus. Puteti urmari astfel evenimentul folosind player-ul YouTube integrat in acest articol:OnePlus 7 pastreaza design-ul familiar al modelului OnePlus 6T de anul trecut, actualizand insa hardware-ul intern. Avem de a face cu un nou chipset Snapdragon 855, cel mai puternic model de la Qualcomm, alaturi de noi camere foto, restul componentelor ramanand in mare parte neschimbate. Acest dispozitiv urmeaza sa fie introdus la un pret mai mic, fiind modelul "clasic", pentru cei care isi doresc cel mai performant hardware si un design premium la un pret accesibil.


OnePlus 7 Pro, in schimb, vine cu o abordare complet noua. Acesta integreaza un display fara decupaje, cu o camera foto frontala retractabila, pozitionata in partea de sus. La nivel hardware, acesta va fi similar cu OnePlus 7, insa va beneficia de un ecran cu diagonala mai mare, bazat pe un panou OLED la 90 Hz. De asemenea, acest model va fi si rezistent la apa (fara certificare IPXX, insa). Camera foto tripla va beneficia de un senzor principal de 48 megapixeli, un senzor cu zoom 3x si un senzor ultra-wide, o premiera pentru gama de dispozitive OnePlus.


thumbs


Vom actualiza acest articol cu informatii oficiale imediat ce acestea sunt anuntate.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare