Telefoane

thumbs

Galaxy Note 10 ar putea avea si o versiune Pro

14.05.2019, 18:25 By thumbs


In timp ce seria Galaxy S a avut de fiecare data cel putin doua versiuni, Samsung a lasat cumparatorilor o singura optiune pentru modelul Galaxy Note, in idea ca acesta este deja suficient de premium chiar si pentru cei mai exigenti utilizatori.


Daca zvonurile circulate din surse apropiate companiei sud-coreene se adeveresc, cumparatorii modelului Note 10 vor avea de ales mai mult decat capacitatea memoriei instalate, Samsung livrand si un model Note 10 Pro cu dotari tehnice superioare.


thumbs


Ceva mai scump decat modelul standard, Galaxy Note 10 Pro ar putea avea o configuratie quad-camera si conectivitate 5G, implementata cu ajutorul perechii formate din chipsetul Snapdragon 855 si modemul X50, ambele furnizate de Qualcomm.


Comparat modelului Galaxy Note 9 lansat anul trecut, succesorul Note 10 pare ca va avea un ecran si mai inalt (rata de aspect 19:9, versus 18.5:9 la modelul anterior). Probabil, inaltimea carcasei nu va creste si ea, inginerii Samsung ingustand doar rama lasata deasupra si dedesubtul ecranului.


Citeste si: thumbsSamsung doreste sa rezolve problema ecranelor decupate. Are in plan o noua tehnologie pentru display-uri


Ecranul ar putea fi putin mai mare decat in cazul luni S10+. Samsung ar putea folosi un panou similar cu cel de pe S10 5G, cu diagonala de 6,7". Din pacate, solutia tehnica aleasa pentru acomodarea camerei foto si senzorii aflati la partea din fata a telefonului pare sa fie aplicarea unei perforatii pe suprafata activa a ecranului.


Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare