Telefoane

thumbs

Sony ar putea lansa un smartphone echipat cu sase camere foto la partea din spate

11.06.2019, 18:39 By thumbs


Varful de gama LG V50 Think a debutat cu trei camere foto, urmatorul flagship Samsung Galaxy Note10 Pro este asteptat cu patru camere foto, iar actualul model Nokia 9 PureView detine recordul cu 5 camere foto pe spatele carcasei. Daca ne luam dupa ultimele zvonuri, Sony va duce lucrurile si mai departe lansand un smartphone echipat cu sistem hexa-camera.


thumbs


Deocamdata nu este clar in ce fel au gandit inginerii Sony folosirea celor sase senzori optici. Putem doar specula asupra folosirii unei combinatii de senzori monocrom si color, utila pentru obtinerea unor imagini mai clare in conditii de lumina slaba. Probabil, nu vor lipsi nici modurile zoom/tele, wide-angle si depto-of-field. Aparent, Sony a pregatit si pentru partea din fata un sistem dual-camera, permitand obtinerea pozelor selfie si in modul wide.


Citeste si: thumbsNokia 9 PureView, primul smartphone cu cinci camere foto principale, disponibil si in Romania


Deocamdata, noul flagship Sony pare ca se afla la inceputul perioadei de dezvoltare, designul carcasei si setul final de specificatii nefiind inca finalizate. Totusi, daca luam drept reper modelele Xperia 1 si Xperia 10 recent lansate, putem specula asupra folosirii unui ecran cu rata de aspect 21:9, cel putin 8GB memorie RAM si 128GB spatiu de stocare inclus.


Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare