Accesorii

thumbs

Tronsmart Encore Spunky Buds review: casti true wireless cu pret rezonabil

04.07.2019, 18:46 By thumbs


Livrate de un producator recunoscut pe piata din Romania pentru oferta de accesorii smartphone si dispozitive low-cost pentru redare media, castile Tronsmart Encore Spunky Buds ar putea fi la fel de bine semnate de un brand premium, confortul in utilizare si calitatea auditiei depasind asteptarile pentru un produs din gama de buget.


thumbs


Prezentare


Prezentate intr-o cutiuta pentru transport care include acumulator propriu, castile Tronsmart Encore Spunky Buds sunt mereu incarcate si gata de folosire, acumulatorii instalati separat in fiecare casca sustinand pana la 3 ore de redare continua la auditia de muzica, 4 ore de convorbiri pe telefon, sau 80 ore de functionare in modul stand-by. Pornind de la ideea ca majoritatea utilizatorilor nu le vor folosi incontinuu, solutia folosirii unei carcase pentru transport cu functie de incarcare este un bun compromis pentru obtinerea unui design compact si greutate cat mai redusa a castilor.


Pachetul include trei seturi de pernite cu membrana de cauciuc. Cu diametre diferite, acestea pot fi schimbate cu usurinta pentru obtinerea unei potriviri cat mai bune cu forma anatomica a urechii, rezultand nu doar o fixare ferma a castilor care nu vor cadea in timpul sesiunilor de alergare, cat si redarea mai convingatoare a efectelor de bass din melodiile preferate.


thumbs


Casti de tip intra-auricular, Tronsmart Encore Spunky Buds au un design care tine cont de fizionomia urechii. Fixarea in urechi se face cu ajutorul pernitelor ce au si rol de blocare a zgomotelor ambiante, respectiv prin sprijinire de pavilionul urechii folosind o protuberanta din cauciuc moale. Acumulatorul si electronica din fiecare casca sunt plasate in afara urechii, carcasa modelata pentru a centrul de greutate cat mai jos asigurand o fixare impecabila in urechi. Astfel, castile sunt ideale pentru alergat, riscul de a-ti cadea din urechi fiind minim.


La fel ca niste dopuri pentru urechi, castile Tronsmart Encore Spunky Buds asigura etansare perfecta folosind pernutele din dotare, scopul fiind maximizarea presiunii acustice indusa de difuzoarele miniaturale. Alegand setul potrivit de pernute pentru urechi, putem obtine o fonoizolare decenta a zgomotelor ambiante, chiar daca nu la fel de buna ca la folosirea unui set de casti prevazute cu tehnologie noise-canceling.


thumbs


Inzestrate cu un procesor audio de generatie recenta, castile Tronsmart Encore Spunky Buds suporta standardul Bluetooth 5.0, mai eficient din punct de vedere al consumului de energie. Fara fir care sa conecteze cele doua casti, acestea se auto-conecteaza si sincronizeaza la fiecare utilizare, oferind auditie stereo. Interesant este ca fiecare casca dispune de propriul microfon, facand posibila desfasurarea apelurilor de voce in modul stereo bidirectional. Iar daca dorim sa nu fim deconectati de zgomotele ambiante (spre exemplu, in timp ce conducem autovehicule), putem lasa casca pentru urechea stanga in cutiuta pentru transport. Casca pentru urechea dreapta va functiona in modul mono, atat la auditia de muzica dar si la preluarea apelurilor telefonice.


Experienta in utilizare


Foarte usoare si lipsite fire care sa atarne de ureche, castile Tronsmart Encore Spunky Buds sunt genul de accesoriu pe care uiti ca il porti.


thumbs


Prevazuta cu capac de protectie, cutiuta pentru transport este sigur de folosit, castile fiind tinute in pozitia pentru incarcare cu ajutorul unor magneti puternici. Totusi, nu m-as baza prea mult pe protectia la apa promisa de producator, constructia neetansa protejand cel mult de stropire accidentala.


In ce priveste auditia oferita, castile Tronsmart Encore Spunky Buds reusesc sa lase o impresie buna. Volumul sonor este suficient de puternic fara a induce distorsiuni la nivelul maxim, bass-ul este echilibrat iar frecventele inalte sunt clar definite. Totusi, cei care asteapta sa aiba parte de o experienta Hi-Fi comparabila folosirii unor casti de nivel premium nu vor fi dati pe spate de dinamica oferita, castile oferind o auditie buna pentru uz general, dar cam atat.


Convorbirile se aud clar pentru ambii participanti la discutie, insa vocea auzita prin casca audio nu este chiar la claritate HD, compresia folosita de castile Tronsmart Encore Spunky Buds in modul hands-free fiind inferioara celei disponibila la auditia de muzica.


thumbs


Dependenta si de volumul sonor, durata de utilizare oscileaza intre doua si patru ore de folosire continua. Odata descarcate, castile nu trebuie decat asezate in cutiuta pentru transport, al carei acumulator este suficient pentru intreaga zi. Incarcarea completa dureaza aproximativ o ora si nu depinde de folosirea unui cablu separat, cu conditia sa ne reamintim sa alimentam si adaptorul de buzunar atunci cand avem in preajma un port USB liber sau incarcator pentru telefon.


Concluzie


Cu pret de 120 Lei si livrare gratuita, castile Tronsmart Encore Spunky Buds au un raport pret/performanta excelent. Sigur, autonomia bateriei per ciclu de utilizare putea fi un pic mai mare, dar multumita sistemului de incarcare portabil nu vom resimti asta ca pe un dezavantaj major. Auditia este de buna calitate, iar modul hands-free rezolva si problema preluarii apelurilor in momentele cand ne aflam la volan.


Ca solutie low-cost pentru inlocuirea castilor cu fir, Tronsmart Encore Spunky Buds sunt o alegere interesanta, mai ales pentru cei care doresc o fixare cat mai buna in urechi.


Pret si disponibilitate


Elegante si practice, castile Tronsmart Element T6 pot fi achizitionate la pretul 120 Lei, cu livrare gratuita si fara alte taxe pe teritoriul UE.


Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare