Accesorii

thumbs

Logitech lanseaza noi modele de casti pentru gaming, Logitech G PRO X si Logitech G PRO

09.07.2019, 18:48 By thumbs


Proiectate si realizate in colaborare cu jucatori profesionisti de esports, castile Logitech G PRO X si Logitech G PRO sunt optimizate pentru confort si rezistenta sporita la conditiile unei utilizari neglijente, oferind totodata sunet clar si precis in timpul jocurilor.


thumbs


Castile Logitech G PRO X au o constructie usoara din aluminiu si otel, cupe din spuma cu memorie si o banda de sustinere cu o structura premium si invelis din piele sintetica. In pachetul castilor PRO X este inclus si un set suplimentar de protectii pentru cupe.


Castile PRO X marcheaza debutul software-ului Blue VO!CE, dezvoltat in parteneriat cu Blue Microphones. Blue VO!CE poate fi activat prin intermediul aplicatiei Logitech G HUB si reprezinta o suita de efecte pentru microfon, gandite pentru a permite o comunicare audio cat mai clara. Atuul adus de aceste efecte este ca vocea poate fi ajustata in functie de preferintele individuale, astfel incat sa ofere o experienta de utilizare similara cu cea a unui streamer profesionist si colegii de echipa sa poata auzi clar fiecare sunet transmis.


thumbs


Jucatorii pot folosi functia Blue VO!CE de inregistrare si redare, alegand din colectia de profiluri optimizarea audio care suna cel mai potrivit pentru tonul si volumul unic al vocii. Pentru cei interesati de functii mai variate de personalizare, modul avansat al componentei Blue VO!CE ofera efecte profesionale precum compresor, de-esser si de-popper.


Citeste si: thumbsPrimul card microSD de 1TB poate fi comandat


Castile de gaming PRO X si PRO sunt compatibile cu PC-uri si dispozitive mobile si pot fi achizitionate de pe site-ul LogitechG.com sau in magazinele partenere incepand cu luna iulie, la un pret recomandat de 569 lei respectiv 459 lei.


Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare