Telefoane

thumbs

Sony va lansa o serie noua Xperia cu ecrane 21:9. Xperia 2 si Xperia 20 ar putea fi prezentate in curand

11.07.2019, 14:42 By thumbs


Sony pare sa se pregateasca de lansarea unei noi generatii Xperia, daca leak-urile din ultima vreme se dovedesc a fi adevarate. Xperia 1 abia a debutat pe piata de cateva saptamani, in timp ce Xperia 10 este disponibil de numai cateva luni. Se pare insa ca inainte de finalul anului vom primi alte doua modele de smartphone-uri pe segmentele mid-range si high-end de la producatorul japonez, iar numele vor fi cel mai probabil Xperia 2 si Xperia 20. Avem primele imagini cu design-ul Xperia 2, cat si o lista de specificatii pentru modelul mai ieftin, Xperia 20.


thumbs


In cazul flagship-ului Xperia 2, Sony pare sa nu se departeze foarte mult de ceea ce a realizat de curand cu Xperia 1. Avem de a face cu fotografii de la un producator de accesorii, care dezvaluie dimensiunile si design-ul de pe partea din spate a telefonului. Formatul 21:9 al display-ului ramane, cat si panoul OLED 4K, insa fie Xperia 2 va fi livrat in doua variante, una mica si una mai mare, fie acest model va scadea in dimensiuni, varianta din imagini oferind un display de 6,1", fata de cel de 6,5 de pe Xperia 1.


In trecut au aparut zvonuri despre modelele Sony J8210 Horus si J8010 Sphinx. Modelul de fata pare sa fie Horus, cel cu ecran mai mic, deci un Xperia 2 Plus/Pro ar putea fi Sphinx, cu ecran mai mare. De asemenea, ar putea fi in productie si doua variante Xperia 1s si Xperia 1v, cu specificatii similare (Snapdragon 855 si ecrane 21:9), dar echipate cu panouri LCD in loc de OLED, pentru a putea fi oferite la un pret mai mic.


thumbs


In cele din urma, avem informatii despre Xperia 20, o noua gama de dispozitive mid-range. Xperia 10 a folosit platforma Snapdragon 630, deja invechita la momentul lansarii, insa pentru Xperia 20, Sony urca o treapta de performanta catre Snapdragon 710. Se pare ca modelul de baza va oferi o configuratie cu 4 sau 6 GB memorie RAM, sistem dual-camera 12+12 megapixeli, 64 sau 128 GB RAM si ecran Full HD+ pe format 21:9 cu diagonala de 6".


Toate aceste modele zvonite de smartphone-uri Xperia ar putea fi prezentate la IFA 2019, targul de tehnologie anual care are loc la Berlin.


Citeste si: thumbsXperia 1 review: un nou inceput pentru gama de smartphone-uri Sony


Citeste si: thumbsUrmatorul telefon Sony Xperia ar putea avea un total de 8 camere foto. Specificatiile acestora au ajuns deja pe internet


Citeste si: thumbsSony Xperia 20, succesorul lui Xperia X10 lansat in luna februarie, apare in randari oficiale


Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare