Telefoane

thumbs

Cat costa Galaxy Note10 si Galaxy Note10+ . Preturi preliminarii pentru Europa

12.07.2019, 13:12 By thumbs

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Am aflat majoritatea informatiilor despre hardware-ul seriei Galaxy Note10 de la Samsung cu o luna inainte de lansare, iar astazi aflam si primele informatii despre pretul la care aceste noi modele de smartphone vor ajunge in magazine. Vorbim despre preturile de pornire pentru Europa, care ar putea fi mari, insa nu chiar atat de mari pe cat ne-am fi asteptat, avand in vedere comparatiile cu seria Galaxy S10 din primavara.


thumbs


Conform WinFuture.de, seria Galaxy Note10 va porni in Europa de la un pret de 999 euro. Acest pret va fi pentru modelul de baza, adica Galaxy Note10 cu stocarea de baza, care aparent este acum de 256 GB, fata de cei 128 GB pentru Note9 si Galaxy S10. Pentru SUA, acest pret este echivalent cu 1.126 dolari americani, adica in ton cu zvonurile de saptamana trecuta.


Cand vine vorba despre varianta Galaxy Note10+, cu ecran de 6,7" si camera foto cu patru senzori pe spate, pretul creste putin. In Europa, modelul mai mare va costa 1.149 de euro, in aceeasi varianta cu 256 GB stocare. Desigur, ne putem astepta la versiuni cu 512 sau chiar 1 TB stocare, asemeni modelelor Galaxy S10, cat si cu mai multa memorie RAM. Nu este clar daca Galaxy Note10 va fi livrat cu 8 sau 10 GB in varianta de baza, insa luand in calcul faptul ca S10 a avut o varianta cu 12 GB, cu siguranta si modelele Note vor primi ceva similar.


Citeste si: thumbsPrimele fotografii "oficiale" cu Galaxy Note10 si Galaxy Note10+. Butonul "power" lipseste


Acest lucru sugereaza insa ca preturile pentru variantele 5G pe care cu siguranta le vom vedea, vor fi semnificativ mai mari. Galaxy S10 5G pornea de la 1.300 de dolari, in conditiile in care modelul S10+ costa 1.000. Ne asteptam la preturi cu 300 de dolari/euro in plus si pentru modelele Galaxy Note echipate cu modem-uri si antene din generatia noua.


Samsung Galaxy Note10 si Galaxy Note10+, cat si variantele lor 5G sunt asteptate pentru lansare pe data de 7 august, in cadrul unui eveniment "Unpacked" care va avea loc la New York.


Citeste si: thumbsGalaxy A90 va fi un "flagship accesibil" de la Samsung, cu specificatii high-end si ecran fara notch


Citeste si: thumbsSamsung Galaxy A90 va avea si versiune 5G


Citeste si: thumbsSamsung a lansat toata gama Galaxy A in Romania, telefoane mid-range de la 700 la peste 3.200 lei


Citeste si: thumbsSamsung valideaza designul final pentru Galaxy Fold - care sunt modificarile aduse


Citeste si: thumbsVanzarile Galaxy S10 le-au depasit pe cele ale generatiei S9. Galaxy S10+ este cel mai popular


Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare