Telefoane

thumbs

Asus ROG Phone 2, primul smartphone cu Snapdragon 855 Plus, apare in poze-spion

16.07.2019, 12:16 By thumbs


ROG phone, unul dintre cele mai reusite telefoane de gaming din 2018, are parte de o continuare pe masura, Asus combinand designul exterior indraznet cu performantele unui chipset de ultima generatie.


Desi nelansat, Asus ROG Phone 2 apare deja in poze-spion publicate in paginile retelei de socializare Weibo, afisand o rama traditionala ce lasa in jurul ecranului spatiu pentru difuzoare stereo si o camera frontala care nu patrunde pe suprafata de afisare. In imagini poate fi intrezarita si noua interfata ROG UI, cu set personalizat de icon-uri pentru aplicatii.


thumbs


Potrivit zvonurilor de pana acum, ROG Phone 2 dispune de un ecran cu rata de refresh la 120 Hz (fata de 90Hz la modelul anterior), selectabila intre valorile 60-90-120 Hz. Optiunea alegerii ratei de refresh poate avea legatura cu economisirea bateriei si compatibilitatea cu anumite jocuri neoptimizate pentru ecrane ultra-rapide.

thumbsthumbs


Din pacate, exceptand folosirea chipsetului Snapdragon 855 Plus, cu aproximativ 15% mai rapid in jocuri 3D decat versiunea standard non-Plus, restul detaliilor raman incerte.


Asus a programat deja un eveniment ROG pentru data de 23 iulie, fiind sanse mari ca printre elementele de atractie sa se regaseasca si noul ROG Phone 2.


Citeste si: thumbsQualcomm anunta Snapdragon 855 Plus, cu frecvente de functionare marite


Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare