Telefoane

thumbs

Galaxy Note 10+ ar putea avea conectivitate 5G si 12GB RAM ca dotare standard

18.07.2019, 17:25 By thumbs


Galaxy Note 10 va fi prezentat oficial luna viitoare, zvonurile de pana acum indicand doua sau trei versiuni Galaxy Note 10: modelul standard, editie Plus si o editie 5G cu pret si mai piperat. Insa cel putin pentru piata din China, mult mai competitiva in privinta preturilor decat alte regiuni ale lumii, acest plan ar putea fi schimbat.


Cel putin pentru piata din China, Samsung pare ca va livra o singura versiune Galaxy Note 10+, prevazuta cu conectivitate 5G si 12GB memorie RAM, in efect renuntand la planul taxarii suplimentare a suportului 5G.


thumbs


Modelul premium Note 10+ va avea cel putin 512GB spatiu de stocare, dar ar putea fi disponibil si in versiune cu 1TB. Nu este clar daca Samsung va include si slot microSD, dotare a carei absenta poate influenta decisiv alegerea modelului cu 1TB.


In schimb, modelul Galaxy Note 10 non-Plus va fi exclusiv 4G, cu 8GB memorie RAM si 256GB stocare interna. Este de asteptat ca Samsung sa puna la dispozitie mai multe capacitati de stocare, posibil si cu mai multa memorie RAM.


Cat despre camera foto, este de asteptat ca Galaxy Note 10 sa preia modulul folosit deja cu seria Galaxy S10, eventualele imbunatatiri fiind aduse exclusiv la partea de software.


Comparat cu Galaxy S10, Note 10 ar putea beneficia de o solutie de stocare mai rapida, Samsung inlocuind formatul UFS 2.1 cu mai noul UFS 3.0, crescand substantial latimea de banda pusa la dispozitia chip-ului de memorie NAND Flash.


Citeste si: thumbsNoi teste de performanta cu Galaxy Note10 au aparut in arhiva cu rezultate GeekBench


Si tehnologia de incarcare rapida a acumulatorului primeste un upgrade, Galaxy Note 10 fiind livrat cu un adaptor AC capabil sa livreze o putere de pana la 25W prin cablul USB-C (comparat cu 15W la versiunea Galaxy S10 cu LTE). Modelul Note 10+ va suporta pana la 45W putere de incarcare, insa cu este clar daca Samsung va include adaptorul AC de 45W in pachetul cu accesorii, sau il va oferi ca achizitie separata.


Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare