Telefoane

thumbs

Google ar putea echipa noua serie Pixel 4 si Pixel 4 XL cu 6GB memorie RAM

19.07.2019, 13:51 By thumbs


Semnata de Google, gama de telefoane Pixel este perceputa ca un punct de referinta pentru cum ar trebui sa arate configuratia unui smartphone pregatit pentru a rula in conditii optime cea mai noua versiune de Android. Iar pana de curand, 4GB memorie RAM erau suficienti pentru o experienta Android confortabila.


thumbs


Pornita ca un cliseu de marketing, menit sa atraga cumparatori mai mult sau mai putin informati, goana dupa memorie RAM a urcat deja capacitatile instalate la 6GB, 8GB si chiar 12GB memorie RAM. Dar in mod inevitabil, partea de software o ajunge din urma pe cea de hardware, incat 6GB memorie RAM reprezinta acum nivelul optim pentru un smartphone echipat cu cea mai noua versiune de Android.


Asteptata pentru lansare in luna octombrie, seria de telefoane Pixel 4 este confirmata de Google cu o singura imagine-teaser, aratand partea din spate a telefonului.


Potrivit informatiilor mai mult sau mai putin oficiale, Pixel 4 va avea un ecran mai inalt decat actualul model Pixel 3, folosind rata de aspect 19:9. Rezolutia ar putea fi 1080x2880 pixeli pentru modelul standard si 1440x3040 pixeli pentru modelul Pixel 4 XL. Capacitatea de memorie instalata ar putea porni de 128GB. Deocamdata, nu este clar daca Google va merge cu noua versiune Plus a chipsetului Snapdragon 855, sau va ramane cu frecventele de functionare standard, preferand sa optimizeze mai bine autonomia bateriei.


Citeste si: thumbsCum arata noul design ales de Google pentru flagship-ul Pixel 4 XL


Deja, un subiect de controverse printre fanii Apple, ornamentul camerei foto aflata pe spatele telefoanelor Pixel 4 pare ca va fi de forma patrata, la fel ca la iPhone 11.


Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare