Telefoane

thumbs

Nokia 3310, reincarnat in telefon cu Android Go si acces la internet?

19.07.2019, 14:53 By thumbs


Aproape complet ignorata de restul producatorilor smartphone, nisa asa numitelor feature phones nu va disparea prea curand, existand suficienti doritori de telefoane mobile ieftine, compacte si foarte usor de folosit. Si cum brandul Nokia este legendar acest segment de piata, lansarea unui produs care incearca sa puna functionalitatea de baza a unui smartphone in formatul candybar nu ar trebui sa surprinda pe nimeni.


thumbs


Dezvaluit cu o poza-spion, hibridul produs de HMD Global arata exact ca un telefon Nokia de moda veche, dar cu browser Chrome si player YouTube pe ecranul principal.Sursa citata nu precizeaza in mod explicit folosirea platformei Android, insa stilul de interfata Material Design si prezenta serviciilor Google Assistant si Chrome vin sa confirme folosirea Android.


Fiind probabil bazat pe Android Go, dispozitivul cu nume neprecizat ar trebui sa poata rula si alte aplicatii de Android, insa functionalitatea acestora va avea de suferit din pricina ecranului foarte mic si hardware-ul modest.


Citeste si: thumbsNokia este primul partener Google care ofera Android Pie pe toate telefoanele sale


Un alt dezavantaj ar putea fi lista unei interfete touch, folosirea tastaturii T9 pentru introducerea de text si navigarea interfetei Android fiind o solutie de compromis cel putin incomoda. Insa pentru utilizatorii de telefoane mobile din categoria feature phone, noul dispozitiv ar putea fi perceput ca un pas inainte si initiere in lumea Android.


Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare