Telefoane

thumbs

Pixel 4 si Pixel 4 XL apar in fotografii noi, cu un ecran fara notch, dar cu design "ciudat"

22.07.2019, 12:20 By thumbs


In urma mai multor leak-uri, Google a decis sa prezinte spatele lui Pixel 4 intr-o fotografie oficiala pe contul sau de Twitter, insa in continuare am ramas cu intrebari despre partea din fata a telefonului. Intrucat Pixel 3 XL a venit cu un "notch" proeminent, multi se intrebau daca compania va alege un design similar sau daca va schimba complet ecranul generatiei noi, iar acum avem raspunsul. Pixel 4 nu va avea decupaj in display, insa va "beneficia" de un artificiu de design care cu siguranta va fi la fel de controversat.


thumbs


Noi fotografii 3D, bazate pe planurile oficiale furnizate catre producatorii de accesorii, prezinta atat modelul Pixel 4 standard, cat si Pixel 4 XL, echipate cu ecrane fara notch. In locul decupajului insa a aparut o rama proeminenta, desupra ecranului, care gazduieste toate elementele frontale: senzori foto, senzorii de proximitate si lumina ambientala, cat si difuzorul pentru apeluri. In partea de jos insa, rama este mult mai subtire, similara cu cea de pe alte dispozitive mobile de pe piata.


Intrucat Google permitea ascunderea decupajuli de pe Pixel 3 XL, iar multi utilizatori au preferat sa foloseasca telefonul in acest mod, probabil ca fanii acestei serii de telefoane nu vor fi deranjati de design-ul noilor modele. Acestea par sa fie din nou echipate cu cate doua camere frontale, noutatea fiind cele doua camere de pe spate, incadrate intr-un patrat cu coltri rotunjite, ceva ce vom regasi si pe noile modele iPhone de la Apple, daca leak-urile vor fi confirmate.


thumbs


Ce nu este prezent in aceste fotografii este un senzor de amprenta, acesta fiind cel mai probabil integrat direct in display. Variantele precedente de telefoane Pixel prezentau diferente destul de mari de design intre varianta standard si cea "XL", insa in cazul de fata, singurele diferente notabile sunt dimensiunile ecranelor.


Fotografiile au fost publicate de iGeeksBlog in parteneriat cu OnLeaks, surse care au mai publicat in trecut astfel de renderizari 3D de telefoane care s-au dovedit a fi autentice dupa lansarea oficiala. Avand in vedere ca lansarea Pixel 4 este asteptata candva in luna octombrie si ca telefoanele intra in productie de obicei cu aproximativ 2-3 luni inainte de lansare, sunt putine elemente care ar mai putea fi schimbate intre timp la aceste doua dispozitive.


thumbs

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare