Telefoane

thumbs

Huawei Mate 30 Lite ar putea fi telefonul "best-buy" al sfarsitului de an 2019

22.07.2019, 13:22 By thumbs


Imagini si specificatiile hardware ale modelului Huawei Mate 30 Lite au ajuns pe internet. Acestea provin de pe reteaua de socializare Weibo din China si prezinta un design familiar pentru fanii companiei, pastrand aspectul general al seriei Mate 20 de anul trecut. Alte elemente au fost insa modificate, iar numele sub care va fi vandut in China va fi Nova 5i Pro, adoptand numele Mate 30 Lite abia cand va debuta in aceasta toamna alaturi de modelele Mate 30 si Mate 30 Pro.


thumbs


Huawei Mate 30 Lite va integra un display de 6,26" perforat, fara margini curbate. Cel mai probabil, acest panou este de tip LCD cu rezolutie Full HD+, asemeni celorlalte modele cu ecran perforat din ultima perioada de la Huawei si Honor. Pe partea din spate poate fi observat un sistem cu patru camere foto si un senzor de amprenta. Se pare ca tehnologia de integrare a senzorului de amprenta in ecran nu este inca gata in variantele de buget.


thumbs


Camera foto principala va folosi deja celebrul senzor Sony de 48 megapixeli, care va fi alaturat unor senzori de 8, 2 si inca unul de 2 megapixeli, Avand in vedere dispozitivele din trecut de la Huawei, cel mai probabil ca una dintre camere va fi cu zoom, una va fi pentru adancime, iar cea de-a patra ar putea fi pentru fotografii de tip macro.


La interior, Huawei Mate 30 Lite va folosi cel mai recent chipset Kirin pentru segmentul mid-range premium, varianta Kirin 810 si va beneficia de configuratii cu 6 sau 8 GB memorie RAM, 128 sau 256 spatiu de stocare intern si un acumulator "generos" de 3.900 mAh.


thumbs


Lansare acestu model sub numele Huawei Nova 5i Pro in China este programata pentru luna august, in timp ce lansarea in tarile europene ar putea intarzia pana la sfarsitul lunii septembrie sau inceputul lunii octombrie. De obicei modelele "Lite" din seria Mate apar in magazine cu cateva saptamani inaintea modelelor high-end.


Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare