Telefoane

thumbs

Apple ar putea lansa gama iPhone 11 sub numele iPhone Pro

13.08.2019, 16:48 By thumbs


Nu este prima data cand Apple decide sa sara peste un numar de generatie, sau sa aleaga un nume complet diferit pentru viitoarea serie iPhone. S-a intamplat deja cu generatia iPhone 9, prezentata de Apple folosind numele iPhone X (citit iPhone 10).


thumbs


Tinand cont de parcursul recent, era putin probabil ca Apple sa revina pur si simplu la codificarea numerica, iar cum sub brandul iPhone X s-au adunat deja destule modele iPhone pentru a starni confuzie in randul cumparatorilor mai putini informati, pasul logic este alegerea unui alt nume, eventual cu ceva rezonanta fata de un alt produs Apple de succes.


Una dintre variantele speculate este alinierea numelui iPhone cu cu oferta de tablete, scapand eventual de terminatiile greu memorabile (ex. X, XR, XL Max). Astfel, modelul accesibil al generatiei iPhone 11 ar urma sa se numeasca pur si simplu iPhone, anul lansarii mentionat sau nu la vedere diferentiind-ul fata de generatiile anterioare. Modelul premium iPhone 11, in varianta de marime standard si cea XL, se va numi iPhone Pro. Dupa exemplul iPad Pro, Apple ar putea diferentia cele doua modele iPhone Pro atasand numelui si diagonala ecranului.


Citeste si: thumbsDonald Trump: "Nu vom face afaceri cu Huawei". Producatorul de smartphone-uri ar putea ramane fara acces la Android


Aflate la stadiul de zvonuri, numele vehiculate nu sunt confirmate in nici un fel de compania americana, detaliile exacte urmand sa fie prezentate in cadrul evenimentului de lansare pregatit pentru luna septembrie.


Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare