Telefoane

thumbs

Motorola lanseaza One Action, un smartphone de buget cu functii interesante pentru poze si filmare

16.08.2019, 17:28 By thumbs


Motorola One Action este un smartphone adresat utilizatorilor care petrec mult timp in natura, practicand diverse activitati sportive sau calatorind.


Noul model vine echipat cu o camera foto tripla, optimizata pentru surprinderea scenelor in miscare. Descrisa drept prima camera ultra-wide action de pe piata, aceasta permite filmarea videoclipurilor in format landscape tinand telefonul in pozitie verticala. In plus, datorita sistemului cu trei camere, in timpul inregistrarii videoclipurilor se pot face fotografii fara pierderi de claritate.


thumbs


Modul ultra-wide ofera vizibilitate unghi de 177, inclusiv pentru functia de filmare. Totodata, clipurile realizate pot fi stabilizate suplimentar bifand modul "Enhanced Video Stabilization", Motorola incercand astfel sa aduca functionalitatea unui GoPro in formatul unui smartphone de buzunar.


In ciuda folosirii denumirii "One" in numele de produs, Motorola One Action este livrat cu o versiune standard de Android 9 Pie.


thumbs


Cu pret recomandat de 1199 Lei, Motorola One Action pune la dispozitie un ecran FHD+ de 6.3 inch si camera frontala de 12MP cu perforatie in suprafata de afisare, 4GB memorie RAM si 128GB stocare interna. Telefonul este motorizat de chipsetul Exynos 9609 si vine echipat cu un acumulator de 3500 mAh.


Citeste si: thumbsStudiu: incarcarea wireless afecteaza durata de viata a bateriei telefonului


Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare