Camere digitale

thumbs

Panasonic prezinta Lumix S1H, un aparat mirrorless cu stabilizare optica pe 5 axe si filmare 6K

28.08.2019, 15:00 By thumbs


Panasonic LUMIX S1H incearca sa ofere calitate video la nivel profesional din formatul compact al unui aparat foto mirrorless. Aceasta este prima camera din lume capabila sa realizeze inregistrari video la 6K/24p (raport de aspect 3:2), 5.9K/30p (raport de aspect 16:9), si 10-bit 60p 4K/C4K.


thumbs


Imaginile sunt obtinute cu ajutorul unui senzor de imagine Full-Frame de 24.2 megapixeli, compatibil cu Dual Native ISO, conectat la procesorul de imagine Venus Engine. LUMIX S1H asigura o gama dinamica de 14+ stopuri, comparabila cu cea a camerelor de cinema, si V-Log / V-Gamut compatibile cu calorimetria populara denumita "VariCam Look." Foarte important, timpul de filmare este nelimitat in toate modurile de inregistrare, multumita tehnologiei avansate pentru dispersia caldurii, care pastreaza aparatul foto in parametrii optimi de functionare.


Modurile HDR (High Dynamic Range) in HLG (Hybrid Log Gamma), 4:2:2 10-bit HDMI output, Anamorphic 4:3 sunt disponibile impreuna cu o varietate de instrumente specifice pentru cinematografie, precum lampi de semnalizare, un monitor al formei de unda si o functie V-Log View Assist.


thumbs


LUMIX S1H beneficiaza de stabilizarea imaginii in corpul camerei (Body I.S.) pentru a compensa in mod eficient tremurul mainii. Combinand Body I.S. (5 axe) si O.I.S. (stabilizator optic de imagine pe 2 axe) in obiectivele din seria LUMIX S, Dual I.S. 2 corecteaza neclaritatea imaginilor permitand o timpi de expunere cu pana la 6.5 stop-uri*4 mai lungi.


thumbs


Sistemul de camera Full-Frame din seria LUMIX S adopta montura L-mount. In prezent, peste 46 de obiective interschimbabile inclusiv 11 sau chiar mai multe obiective LUMIX S/S PRO sunt disponibile sau vor fi disponibile de la Panasonic, Leica Camera si Sigma, iar o varietate de adaptoare/convertoare extind si mai mult oportunitatile de utilizare cu si mai multe obiective.


Citeste si: thumbsSony lanseaza RX100 VII, o camera "de buzunar" performanta dedicata vlogging-ului


Noul aparat Panasonic LUMIX S1H va fi disponibil pentru comanda spre finalul lunii septembrie, la pretul de aproximativ 4000 dolari.


Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare