Software

thumbs

Windows 10 actualizat la ultima versiune poate incetini drastic performantele PC-ului. Microsoft confirma

06.09.2019, 16:07 By thumbs


Distribuita prin intermediul Windows Update, actualizarea care aduce sistemul Windows 10 la versiunea 1903 a starnit o mica revolta pe forumurile de discutii, utilizatorii nemultumiti reclamand ca actualizarea numita KB4512941 cauzeaza incarcarea nejustificata a procesorului de sistem la 30%-40% din capacitate, ajungand pana la 100% incarcare in unele cazuri.


thumbs


Neplacerile nu se opresc la folosirea nejustificata a procesorului, utilizatorii Windows 10 care si-au actualizat PC-urile la noul build 1903 reclamand probleme cu functionarea asistentului Cortana si functia de cautare Windows.


Distribuita incepand cu data de 30 aprilie, actualizarea KB4512941 trebuia sa rezolve o problema lasata de alta actualizare Windows defectuoasa, afectand functionarea aplicatiilor care folosesc librarii Visual Basic 6, VBA si VBScript.


In cazuri izolate, actualizarea buclucasa cauzeaza incarcarea nejustificata a procesorului, blocarea functiei de cautare Windows si alte neplaceri.


thumbs


Contactati pentru clarificari, oficialii Microsoft confirma problemele semnalate, promitand totodata furnizarea unui remediu dupa jumatatea lunii septembrie.


Unii utilizatori mai experimentati au reusit sa scape de neplaceri editand cativa parametrii in registrii Windows. Pentru restul, solutia cea mai la indemana pare sa fie dezinstalarea patch-ului KB4512941, listat


Citeste si: thumbsWindows 10 este folosit de jumatate din utilizatorii de PC-uri. Windows 7 este intr-o continua scadere


Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare