Accesorii

thumbs

LG pregateste un ecran portabil care se ruleaza pentru transport, optimizat pentru vizionarea de continut

10.09.2019, 19:24 By thumbs


Conectat wireless la telefonul mobil sau functionand ca si tableta de sine statatoare, noul gadget descris de LG intr-o aplicatie pentru brevet promite sa ofere un adevarat deliciu vizual.


De marimea unui smartphone atunci cand este rulat pentru transport, dispozitivul foloseste din plin tehnologia ecranelor OLED flexibile pentru a oferi de 4-5 ori suprafata de afisare a unui smartphone conventional, complet cu interfata touch si sistem audio.


thumbs


Ecranul rulat de doua ori in jurul carcasei ce gazduieste partea electronica si acumulatorul va putea fi extins complet sau partial, brevetul descriind inclusiv un mod de utilizare cu ecranul complet rulat. Teoretic, LG ar putea folosi acest concept inclusiv pentru crearea unui smartphone, Google oferind deja suportul necesar pentru scalarea dinamica a interfetei, incepand cu versiunea Android 10.


Fixarea ecranului rulat pentru transport se face cu magneti, prevazuti pe spatele segmentelor de carcasa conectate folosind balamale cu mobilitate limitata, gandite sa previna deteriorarea ecranului prin indoire excesiva.


Citeste si: thumbsCamere de supraveghere video vandute pe piata second hand, folosite pentru a filma pe ascuns noii proprietari


Desi este un bun indiciu pentru nivelul de inovatie atins in fabricile LG Display, brevetul in care este descris noul dispozitiv cu ecran rulabil nu garanteaza in nici un fel lansarea unui produs comercial care sa se potriveasca descrierii. Fara indoiala, provocarile tehnice sunt considerabile, ecranul cu pana la patru balamale articulate fiind incomparabil mai dificil de pus intr-un produs viabil comercial decat solutiile folosite cu actuala generatie de telefoane pliabile.


Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare