Accesorii

thumbs

Castile Philips PH805 promit o experienta audio high-end la un pret de nivel mediu.

11.09.2019, 19:58 By thumbs


Livrat de TP Vision sub brandul Philips, PH805 este un set de casti din categoria over-ear, cu o constructie ce permite plierea pentru transport. Produsul vine cu finisaje premium, difuzoare de 40 mm si autonomie de pana la 30 de ore in modul wireless.


thumbs


Principalul element de atractie este insa tehnologia Advanced Digital ANC, cu patru microfoane ECM - doua microfoane de feedback in interiorul castilor si doua feed-forward in afara castilor - pentru a atenua cu pana la 27dB sau 95% din zgomotul de fundal. Ajutand buna antifonare si utilizarea cat mai confortabila, cupele sunt dotate cu perne din spuma cu memorie, material care permite o distributie uniforma a fortei de apasare si mularea dupa conturul urechii.


thumbs


Castile ofera atat butoane fizice, cat si controale tactile. Pot fi accesate direct de pe casti functiile redare, pauza, skip inainte sau inapoi, sau pot fi efectuate functii simple de apel. Glisarea in sus sau in jos pe partea dreapta controleaza volumul si functiile de asistent vocal, in timp ce apasarea comutarea intre noise-cancelling si Awareness Mode, pentru a auzi mai bine sunetele ambiante in anumite momente, cum ar fi la traversarea strazii.


thumbs


Cu greutate de 235 grame, castile Philips PH805 suporta atat conectare wireless prin Bluetooth 5.0, dar si folosirea in modul analogic, folosind cablul inclus in pachetul cu accesorii. In cel din urma caz, utilizarea castilor este posibila fara alimentarea bateriei, autonomia fiind practic nelimitata.


Citeste si: thumbsSony lanseaza WI-1000XM2 - casti wireless compacte prevazute cu tehnologie Noise Cancellation


Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare