Accesorii

thumbs

HTC VIVE Cosmos, anuntat pentru piata din Romania

12.09.2019, 16:29 By thumbs


HTC VIVE Cosmos este un sistem de realitate virtuala (VR) premium pentru PC, creat pentru accesibilitate si usurinta in utilizare. Cu un design frontal modular, dispozitivul poate fi adaptat impreuna cu accesorii precum Vive Cosmos External Tracking pentru folosire cu jocuri si aplicatii VR interactive. De asemenea, Cosmos este compatibil cu adaptorul Vive Wireless, disponibil pentru acei utilizatori care vor sa se miste in VR fara a fi legati de un cablu.


thumbs


Sistemul de urmarire (tracking) Vive este alcatuit din sase camere cu senzori pentru urmarire interna-externa, facilitand transpunerea utilizatorului in spatiul virtual. Casca Vive Cosmos dispune de o rezolutie combinata de 2880 x 1700 pixeli - o crestere de 88% fata de originalul Vive - imbunatatind substantial claritatea perceputa. Noile ecrane LCD reduc distanta dintre pixeli si, combinate cu ecranele reale RGB, minimizeaza efectul de screen-door.


Dispozitivul cu design flip-up a fost gandit pentru a permite utilizatorilor sa treaca de la spatiul real la realitatea virtuala prin simpla ridicare a vizorului - fara a lua intreg accesoriul de pe cap. Totodata, Cosmos este oferit impreuna cu controlere reproiectate, care sporesc functionalitatea in VR si confortul resimtit.


thumbs


Cosmos va fi lansat in Romania pe 3 octombrie pentru pretul de pornire de 829 Euro si va fi disponibil pentru precomenzi incepand cu 12 septembrie. Oferta include si abonamentul Viveport Infinity gratuit timp de 12 luni, pentru acces la aplicatii si jocuri VR, clipuri video premium si filme disponibile in format VR.


Citeste si: thumbsHTC reinvie brandul Wildfire de telefoane low-cost, lansand modelul Wildfire X pentru piata din India


Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare