Telefoane

thumbs

Galaxy S11 ar putea imprumuta una dintre dotarile cheie intalnite la seria iPhone 11

13.09.2019, 14:01 By thumbs


Chiar daca este asteptat abia anul viitor, Galaxy S11 este deja un subiect intens discutat la bursa zvonurilor, de unde putem afla aspecte de ordin tehnic dar si posibile atuuri la partea de software.


Potrivit uneia dintre sursele cu reputatie pentru dezvaluiri legate de produsele Samsung, Galaxy S11 va introduce o versiune reinterpretata a tehnologiei Deep Fusion.


thumbs


Implementata prin software pe telefoanele iPhone 11, Deep Fusion foloseste mai multe cadre pentru a realiza o singura fotografie superioara calitativ, continand mai multe detalii, culori si contrast imbunatatit. Concret, la apasarea butonului declansator telefonul realizeaza mai multe poze in succesiune rapida, avand setari de expunere usor modificate, cam la fel ca la obtinerea pozelor HDR. Secretul sta in contopirea imaginii folosind algoritmi de inteligenta artificiala, pentru care Galaxy S11 ar urma sa dispuna un procesor dedicat (NPU).


Merita precizat ca nici implementarea Apple nu reprezinta o noutate absoluta, functionalitatea impachetata usor diferit fiind regasita si pe telefoanele Pixel 3, respectiv Nokia 9 PureView. Deep Fusion impresioneaza insa prin calitatea superioara a imaginii obtinute cu ajutorul tehnologiilor de procesare neurala.


Citeste si: thumbsiPhone 11 vs. concurenta. Cum se prezinta noile telefoane Apple fata de modelele Samsung, Huawei, OnePlus si Google


In mod cert Samsung o sa vina cu o alta denumire pentru functia care promite deja sa devina un succes pe telefoanele iPhone 11. Mai departe, probabil ca Xiaomi, Huawei si restul producatorilor asiatici vor veni cu propriile interpretari Deep Fusion, promovate sub un nume sau altul.


Citeste si: thumbsiPhone 11: comparatii intre cele trei noi modele. Care ti se potriveste si care merita cel mai mult cumparat


Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare