Telefoane

thumbs

Xiaomi pregateste Mi Mix Alpha, un nou smartphone cu waterfall display

20.09.2019, 15:01 By thumbs


Laudat cu un raport ecran-carcasa de peste 100%, Mi Mix Alpha pare ca va avea un design substantial diferit fata predecesorul Mi Mix 3.


Confirmat de Xiaomi pentru data de 24 septembrie, Mi Mix Alpha apare in teaser-ul oficial comparat cu o care in biblioteca, sugerand ca ecranul curbat extinde suprafata de afisare pana pe lateralul carcasei.


thumbs


Mai mult decat un artificiul de marketing, designul waterfall display are o contributie reala in utilizare, putand afisa alertele primite chiar daca telefonul este asezat cu fata in jos. Un alt atu este si posibilitatea de a seta butoane virtuale, indeplinind diverse roluri in interfata Android si aplicatiile compatibile


thumbs


La fel ca rivalul Vivo NEX 3, Xiaomi Mi Mix Alpha este asteptat sa includa camera foto retractabila si nu mai mult de un buton fizic pentru functia Power, pozitionat deasupra sau dedesubtul ecranului.


Exceptand prezenta conectivitatii 5G, restul specificatiilor urmeaza sa fie dezvaluite in cadrul evenimentului de lansare pregatit pentru saptamana viitoare.


Citeste si: thumbsHuawei Mate 30: comparatie intre cele trei modele. Diferente, avantaje si care merita cumparat


Citeste si: thumbsMate 30 Pro: primul unboxing din lume! Ce se gaseste in cutia noului flaghsip Huawei [VIDEO]


Citeste si: thumbsVivo a lansat NEX 3, cel mai puternic telefon din lume. Are un ecran "cascada" si atinge un scor record in AnTuTu


Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare