Telefoane

thumbs

Vivo V17 Pro este un smartphone cu sase camere foto si ecran gigant

20.09.2019, 16:02 By thumbs


Descris drept primul telefon cu sistem dual-camera retractabil la partea din fata, Vivo V17 Pro se face remarcat prin suprafata generoasa de afisare si optiunile impresionante pentru fotografiere. In functie de ocazie, putem folosi camera foto cu patrul lentile instalata pe spatele telefonului pentru a obtine poze la rezolutie de 48MP, cu zoom optic 2X la rezolutie 13MP sau in modul wide-angle cu rezolutie 8MP. Telefonul ofera si un mod de captura macro, pentru surprinderea in detaliu a obiectelor de mici dimensiuni, focalizand de o distanta minima de 2.5 cm.


thumbs


Camera frontala de tip retractabil pune la dispozitie un senzor principal de 32MP si modul de 8MP cu lentile wide-angle, oferind 105 de vizibilitate pentru pozele de grup.


Asteptat cu pretul de 425 dolari in oferta magazinelor din India, Vivo V17 Pro dispune de un ecran FHD+ SuperAMOLED de 6.44 inch si vine echipat cu o configuratie destul de puternica, bazata pe chipsetul Snapdragon 675 ajutat cu 8GM memorie RAM. Lista dotarilor este completata cu 128GB stocare interna si acumulator de 4100 mAh, oferind aproximativ doua zile de autonomie. Pachetul cu accesorii va include un adaptor standard de 18W, pentru incarcare rapida prin cablul USB-C.


La partea de software, V17 Pro are de oferit un mod de functionare optimizat pentru jocuri si mai multe profile de economisire a bateriei, asistate cu ajutorul tehnologiilor AI. Lista este completata cu un filtru audio pentru modificarea vocii, la care utilizatorii pot apela in timpul sesiunilor de joc multiplayer, sau pentru apeluri de voce in care este dorita pastrarea anonimitatii.


Citeste si: thumbsXiaomi pregateste Mi Mix Alpha, un nou smartphone cu waterfall display


Vivo V17 Pro va fi disponibil si in alte regiuni din Asia in cursul saptamanilor urmatoare, insa nu este clar daca sirul lansarilor va include si pietele europene.


Citeste si: thumbsXiaomi Mi 9 Pro 5G poate fi adus la 100% baterie in mai putin de o ora


Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare