Telefoane

thumbs

Sharp S7: un smartphone Android One care promite pana la 7 zile de autonomie

09.10.2019, 11:33 By thumbs


Sharp tocmai a anuntat un nou smartphone Android numit S7, care promite sa ofere o saptamana de autonomie. Avand in vedere ca hardware-ul sau intern nu este tocmai special din niciun punct de vedere, intrucat nu are nici o baterie nemaivazut de mare si nici vreun procesor extrem de eficient, este greu de crezut ce spune producatorul japonez, insa compania spune ca totul se datoreaza noului display IGZO, care integreaza o tehnologie de economisire a energiei.


thumbs


Sharp S7 pare sa fie o versiune rebranduita a modelului Aquos Sense 3 Lite, un dispozitiv mid-range de dimensiuni reduse. Vorbim despre un telefon echipat cu un chipset Snapdragon 630, 3 GB memorie RAM, un ecran de 5,5" IGZO cu rezolutie 2.160 x 1.080 pixeli si un acumulator de 4.000 mAh. Pana acum, nimic nu pare sa fie iesit din comun la acest telefon, iar alte dispozitive echipate cu componente similare cu siguranta nu pot oferi o saptamana de utilizare.


Este posibil ca noul display IGZO sa foloseasca o tehnologie similara cu cea pe care Apple a integrat-o in noul Apple Watch Series 5, care permite functionarea cu display-ul pornit fara sa afecteze autonomia. Apple reduce refresh rate-ul ecranului de la 60 la 1Hz atunci cand imaginile sunt statice si actualizeaza informatiile noi de maximum o data pe secunda.


thumbs


Alte caracteristici ale lui Sharp S7 ar fi camera de 12 megapixeli f/2.0 de pe spate care beneficiaza doar de stabilizare electronica, camera frontala de 8 megapixeli f/2.2 si functiile AI pe care acestea le folosesc. De altfel, acesta este un smartphone din gama Android One si va fi livrat cu Android 10 din fabrica, candva in luna decembrie, exclusiv in Japonia. S7 va beneficia de doua actualizari majore de Android (pana la Android 12) si de trei ani de suport software pentru actualizari de securitate.


Avand in vedere faptul ca Sharp este si un producator de display-uri, compania livrand recent display-ul din Razer Phone la 120 Hz, ar fi interesant sa vedem daca si alte companii vor fi interesate de tehnologia de reducere a consumului pe care compania japoneza o promite pe modelul Sharp S7.


thumbs


Citeste si: thumbsSharp prezinta AQUOS zero2, un smartphone de gaming cu rata de refresh la 240Hz


Citeste si: thumbsSharp lanseaza Aquos R3, un nou telefon de top cu DOUA decupaje in display


Citeste si: thumbsSharp prezinta un telefon pliabil cu "clapeta"


Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare