Software

thumbs

Microsoft aduce meniul de apelare Android pe PC-urile cu sistem Windows 10

09.10.2019, 12:35 By thumbs


In curand, vom putea accesa agenta si meniul de apelare Android direct de pe PC, raspunzand la apeluri fara sa mai scoatem telefonul din buzunar.


Functionalitatea nou adaugata in aplicatia Your Phone ar putea fi deosebit de utila celor care petrec mult timp in fata PC-ului, echipat in prealabil cu microfon sau casca bluetooth potrivita pentru apeluri de voce.


thumbs


Inclusa deja cu ultima versiune Windows 10 Preview (build 18362.356), aplicatia necesita folosirea unui PC echipat cu conexiune bluetooth pentru oferi intreaga functionalitate:


Optiune de a raspunde de pe PC la apelurile primite pe telefonul mobil

Initiere apeluri din fata PC-ului, folosind meniul de apelare sau lista de contacte sincronizata cu cea a telefonului mobil

Posibilitate de redirectionare catre casuta vocala a apelurilor nedorite, sau respingere urmata de trimiterea unui mesaj text predefinit (ex. Nu pot raspunde acum)

Accesare de pe PC a listei cu apeluri recente, cu posibilitatea preluarii numarului de telefon in meniul de apelare

Posibilitatea de a transfera apelurile intre PC si telefon, fara intreruperea conversatiei


In afara de ultima versiune Windows 10 instalata pe PC, este necesar si ca telefonul mobil sa ruleze minim versiunea Android 7 Nougat, impreuna cu aplicatia Your Phone Companion instalata gratuit din magazinul Google Play.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare