Telefoane

thumbs

Primul smartphone Motorola echipat cu camera foto retractabila apare in imagini de prezentare

09.10.2019, 13:37 By thumbs


Motorola pregateste dezvaluirea primului smartphone din oferta echipat cu o camera foto retractabila, capabila sa obtina poze la rezolutia de 32MP.


Incercand sa dea o nota de eleganta noului design de carcasa, inginerii Motorola au aliniat modulul camerei frontale cu ornamentul camerei foto principale de pe spatele telefonului, mascand astfel faptul ca mecanismul retractabil depaseste profilul carcasei.


thumbs


Aparand superioara celei incluse pe Motorola One Zoom si One Vision, camera foto principala ofera rezolutie de 64MP si un senzor de 8MP pentru aplicarea efectelor de profunzime. Lipsita de modurile tele-photo (zoom optic) si ultra-wide, camera foto ofera totusi mod portret si captura pe timp de noapte, respectiv suport pentru filmare 4K/30fps si filmare slow-motion in modurile 1080p/120fps si 720p/240fps.


thumbs


Cu nume inca neprecizat, noul telefon Motorola pune la dispozitie un ecran FHD+ de 6.39", de tip IPS. Solutie mai degraba low-cost, ecranul nu suporta functionalitatea Always On Display si nu integreaza senzorul de amprente, Motorola optand pentru un senzor de tip conventional plasat pe spatele telefonului. La interior gasim o configuratie motorizata de chip-ul Snapdragon 675, ajutat cu 4GB memorie RAM. Lista dotarilor este completata cu 128GB stocare interna si slot microSD, modul radio FM si iesire pentru casti de tip jack 3.5mm.


thumbs


Avand in vedere faptul ca un exemplar functional al telefonului a ajuns deja in mainile unui blogger din Spania, probabil ca lansarea oficiala nu este prea departe.


Citeste si: thumbsMotorola One Zoom este disponibil in Romania. Vine cu finisaje premium, hardware mid-range si patru camere foto


Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare