Telefoane

thumbs

Lista telefoanelor Sony Xperia care primesc update la Android 10 nu este foarte lunga

21.10.2019, 11:44 By thumbs


Divizia de smartphone-uri Sony a vazut si zile mai bune, insa compania japoneza nu renunta inca la acest business. Noua serie de dispozitive Xperia cu ecrane inalte pare sa se bucure de un succes limitat, insa acest lucru nu inseamna ca producatorul de telefoane abandoneaza utilizatorii acestora, sau pe cei care au cumparat smartphone-uri Sony in trecut. Conform operatorului japnez NTT DoCoMo, Sony urmeaza sa lanseze foarte curand update la Android 10 pentru multe dintre dispozitivele sale de top din ultimii cativa ani.


thumbs


Dupa cum era de astepta, modelele Xperia 1 si Xperia 5, lansate de curand, vor fi printre primele dispozitive ale companiei care vor fi actualizate la Android 10, insa doar cateva dintre modelele mai vechi lansate in ultimii cativa ani vor face trecerea la noua varianta. Este vorba despre modelele XZ2 in toate variantele, adica Standard, Premium si Compact, modelul Xperia XZ3 si Xperia Ace. In rest, DoCoMo nu ofera detalii despre alte dispozitive Sony care vor primi update-ul.i


Telefoanele Sony Xperia care primesc Android 10:

Xperia XZ2

Xperia XZ2 Premium

Xperia XZ2 Compact

Xperia XZ3

Xperia Ace

Xperia 1

Xperia 5


Este interesant insa faptul ca Xperia 10 si 10 Plus, modele mid-rage lansate anul acesta, nu sunt pe lista si nici Xperia XZ1, lansat in 2017. De altfel, alte variante alte telefoanelor, cat si cele din alte serii precum Xperia E, nu par sa faca trecerea la noul Android, cel putin nu in primul val.


De obicei lansarea de actualizari software pe dispozitivele Sony se face mai intai pe piata internationala si abia dupa in Japonia, deci este foarte posibil ca Android 10 sa ajunga pe telefoane foarte curand pe aceste dispozitive. De altfel, software-ul Sony nu mai este foarte diferit la nivel de interfata fata de versiunea "Android One", compania oferind doar cateva aplicatii proprietare, printre care si aplicatia de camera.


Citeste si: thumbsSony Xperia 8, prezentat oficial ca o versiune putin mai bine dotata a modelului Xperia 10


Citeste si: thumbsSony Xperia 5, versiunea mai mica a modelului Xperia 1: primele impresii [VIDEO]


Citeste si: thumbsXperia 1 si Xperia 10 nu se bucura de succes in piata. Vanzarile de smartphone-uri Sony sunt foarte slabe


Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare