Telefoane

thumbs

OnePlus 7T este dezamagitor in testele de rezistenta. Decupajul mare al camerei scade durabilitatea sticlei

21.10.2019, 11:44 By thumbs


OnePlus s-a remarcat de-a lungul timpului prin smartphone-uri cu hardware performant si design "premium", la un pret mai mic. Toate telefoanele pe care compania le-a lansat pana in prezent s-au dovedit a fi mai performante si mai rezistente decat alte modele concurente care costa dublu, insa OnePlus 7T pare sa fie primul care nu este atat de bine construit. Conform testelor JerryRigEverything, spatele din sticla este mai fragil decat in cazul altor telefoane de pe piata.


thumbs


In timp ce OnePlus a folosit aceleasi materiale de calitate cu care ne-a obisnuit, precum sticla curbata cu textura mata si aluminiu de jur-imprejur, telefonul nu este tocmai "rezistent" la indoituri. Din fericire, OnePlus 7T nu ramane indoit atunci cand aplici presiune pe el, insa sticla de pe spate se crapa intr-un mod foarte ciudat. Principalul suspect pentru rezistenta scazuta pare sa fie camera foto circulara, care necesita un decupaj mare pe spatele dispozitivului, slabind astfel rezistenta sticlei.In rest, avem de a face cu un dispozitiv construit foarte bine, care ar trebui sa reziste abuzurilor de utilizare zilnica obisnuita. Desigur, utilizarea lui fara o husa de protectie este riscanta, insa OnePlus pare sa includa una de silicon in pachet, care va oferi aderenta imbunatatita si un minimum de protectie impotriva zgarieturilor. Pentru protectie la accidente va fi necesara o husa mai solida si nici macar cu asa ceva nu exista nicio garantie ca telefonul va supravietui impactului cu solul nevatamat.


Problema evidentiata de aceste teste ar trebui sa ii ingirjoreze pe cei care obisnuiesc sa poarte telefonul in buzunarul de la spate. Asezarea (chiar si accidentala) pe telefon poate rezulta intr-o sticla sparta si o vizita la un service. Desigur, OnePlus nu are service-uri locale in toate regiunile, deci asta de obicei inseamna chemarea unui curier si repararea dispozitivului intr-un centru dedicat, de multe ori aflat in afara tarii.


Citeste si: thumbsOnePlus 8 Pro apare deja in imagini neoficiale. Design-ul va supara o parte din fani


Citeste si: thumbsOnePlus 7T si OnePlus 7T Pro listate pentru pre-comanda de un magazin din Romania. Cat costa in lei


Citeste si: thumbsOnePlus anunta disponibilitatea Android 10 pe modelele 5, 5T, 6 si 6T. Cand va fi lansat update-ul


Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare