Telefoane

thumbs

Un brand asiatic de lux anunta primul telefon motorizat de Snadragon 865, inainte ca noul chip sa fie confirmat oficial

21.10.2019, 18:58 By thumbs


Asteptat sa echipeze urmatorul val de telefoane high-end, succesorul chipsetului Snapdragon 855 va fi anuntat oficial in perioada noiembrie-decembrie, putine dispozitive ajungand sa il si primeasca mai devreme de anul viitor.


thumbs


In goana dupa expunere mediatica, un brand smartphone de lux foarte putin cunoscut in afara Chinei trece deja la fapte, anuntand ceea ce ar putea fi primul smartphone din lume motorizat de chip-ul Snapdragon 865. Cu pret neprecizat, Titanium M6 5G ar urma sa vina echipat cu 1TB si 12GB memorie RAM. Cu rezolutie nativa de 64MP, camera foto este laudata drept una de 100MP, performanta fiind obtinuta "pe hartie" folosind un algoritm de interpolare a imaginii.


Carcasa ilustrata cu finisaje extravagante din piele si insertii de aur pare sa incorporeze cadranul unui ceas de lux, sau un ecran secundar care reda o interfata pe gustul potentialilor clienti. Partea din fata a telefonului gazduieste un ecran OLED de 6 inch.


Cert este ca nu ar fi prima data cand un brand smartphone anunta un produs bazat pe un chipset Qualcomm inca nelansat, un exercitiu similar de imagine fiind atribuit anul trecut producatorului semi-anonim Royole si modelul Flexpai.


Citeste si: thumbsXiaomi anunta lista de samartphone-uri compatibile cu noul software MIUI 11


Probabil ca si de data aceasta, anuntul de lansare va fi urmat de o lunga perioada de asteptare pentru livrarea eventualelor precomenzi. Chiar si cu acces prioritar la primele loturi de chip-uri Snapdragon 865, este greu de crezut ca noul Titanium M6 5G va putea fi livrat mai devreme de inceputul anului 2020.


Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare