Software

thumbs

Samsung dezvaluie calendarul de actualizari la Android 10, aratand exact ce modele Galaxy nu primesc actualizare la Android 10

02.12.2019, 18:17 By thumbs


Desi a aratat o larga deschidere pentru actualizarea telefoanelor de generatie mai veche la Android 10, Samsung are si vesti proaste de oferit, transmise ce-i drept in mod indiect.


Potrivit calendarului final de actualizare la Androd 10, accesul la noi versiuni firmware este complet taiat pentru telefoanele Samsung din seriile Galaxy S8 si Galaxy Note 8. Aceasta nu este chiar o surpriza totala, deoarece telefoanele Samsung primesc, de obicei, doua actualizari majore pentru Android.


thumbs


Atat liniile Galaxy S8 cat si Galaxy Note 8 au fost lansate in 2017 cu Android 7 Nougat preinstalat si ulterior au fost actualizate la Android 8 Oreo si Android 9 Pie. O a treia serie de actualizari ar contrafine asteptarilor lasate pana aum utilizatorilor, periclitand totodata vanzarile celei mai noi serii de telefoane Galaxy.


Pentru restul posesorilor de flagship-uri Samsung lansate in anii 2018 si 2019, actualizarea la Android va sosi la aproximativ patru luni dupa pachetele similare livrate utilizatorilor seriei Pixel si Essential Phone, modelul Google fiind lansat cu jumatate de an inainte de Galaxy S8 si deja beneficiar a trei actualizari majore (Android 7.1 Nougat - Android 8 Oreo - Android 9 Pie si Pie - Android 10).


Citeste si: thumbsUn nou malware de Android "deghizat" sub forma unei tastaturi aboneaza utilizatorii la servicii fara stirea lor


Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare