Telefoane

Huawei ar putea lansa P30 Lite (2020) foarte curand

Huawei ar putea lansa P30 Lite (2020) foarte curand

20.12.2019, 19:01 By thumbs

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Huawei are o strategie ciudata pentru lansarea smartphone-urilor sale din gama mid-range. Uneori, compania pastreaza un nume precum P30 Lite pentru mai multe generatii, chiar daca eventualele variante P40 Lite sau P50 Lite vor fi lansate in aceeasi perioada. Astazi aflam ca la inceputul anului viitor vom primi pe piata un nou smartphone Huawei P30 Lite (2020), o revizie hardware care ar putea aduce mai multe noutati pe seria de dispozitive accesibile ale companiei.


MySmartPrice citeaza informatii de la Ishan Agarwal, un leaker din India, care spune ca in perioada urmatoare, Huawei va lansa un nou model Huawei P30 Lite, varianta 2020, care va ajunge pe piata din Europa. Telefonul va fi disponibil in culorile Albastru si Cristal, cu un pret de aproximativ 350 de euro, mai ieftin decat alte variante lite din trecut, dar mai scump decat modelele din gama Huawei P Smart.


thumbs


Aceasta strategie nu este tocmai noua. Huawei a folosit numele P20 Lite (2019) pentru un dispozitiv lansat in luna iunie, dupa ce in primavara lansase Huawei P30 Lite. Upgrade-urile variantei P30 Lite (2020) nu sunt momentan cunoscute, insa cu siguranta vor exista cateva diferente hardware si in special software intre cele doua modele.


In primul rand, ne asteptam ca sistemul de operare pre-instalat sa fie Android 10 cu EMUI 10, acesta urmand a fi primul mid-range Huawei din Europa livrat cu aceasta versiune software. Fiind vorba despre un dispozitiv complet nou, ne asteptam ca acesta sa fie livrat cu Huawei Mobile Services, fara aplicatii si servicii Google, in timp ce la nivel hardware ar putea aparea mici imbunatatiri.


Camera foto ar putea fi un aspect la care Huawei sa poata imbunatati performanta, intrucat restul de specificatii (un procesor Kirin 710 si 8 GB RAM) ar putea fi in continuare de ajuns pentru un astfel de dispozitiv.


La nivel de design, Huawei a demonstrat in ultima perioada ca se poate adapta. Unele modele inca vin livrate cu ecran cu notch, altele au o simpla perforare intr-un colt, in timp ce altele pot fi livrate cu camere retractabile. P30 Lite-ul original a fost livrat cu notch in forma de picatura de apa si probabil ca va ramane asa si pe P30 Lite (2020), camerele retractabile fiind pastrate pentru modelele P Smart, iar telefoanele cu ecran perforat fiind incluse in gamele Huawei Nova si Honor.


Citeste si: thumbsHuawei P40 Pro: detalii despre software, primele imagini, data de lansare si pret posibil


Citeste si: thumbsHuawei va prezenta Mate Xs la MWC 2020, o revizie hardware cu 5G a telefonului pliabil din 2019


Citeste si: thumbsHuawei Mate 30 Pro 5G are cea mai buna camera de pe smartphone-uri, conform DxOMark


Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare