Camere digitale

thumbs

GoPro lanseaza primul accesoriu de vlogging pentru Hero 8 Black: o lampa LED

23.12.2019, 11:59 By thumbs


GoPro a anuntat alaturi de noua sa camera de actiune, Hero 8 Black, si trei noi accesorii, dedicate celor care doresc sa faca si "altceva" cu micuta camera 4K, in afara de captura activitatilor de sporturi extreme. Este vorba despre o serie de accesorii pentru "vlogging", care urma sa fie lansata inainte de sfarsitul anului. Se pare insa ca GoPro intarzie cu aceste dispozitive aditionale, insa a reusit sa lanseze primul accesoriu acum, la final de decembrie: o "lanterna" LED pentru filmari pentru conditii de iluminare improprii.


Light Mod, asa cum este numita aceasta sursa de lumina, nu are insa pe ce sa se ataseze inca. Media Mod, accesoriul care "imbraca" GoPro Hero 8 Black inca nu a fost lansat si va ajunge in magazine din luna ianuarie. Acesta va integra si un microfon de calitate ridicata, si va permite si atasarea inca unui accesoriu pe un spatiu de montura de top "hotshoe".


thumbs


Astfel, cei care cumpara acum noul GoPro Light Mod, il pot atasa doar pe alte accesorii mai vechi, precum suportul pentru cap, care devine astfel o "frontala" pentru a ilumina in directia in care se uita utilizatorul, The Handler, un maner care pluteste si de clips-ul magnetic, care permite atasarea camerelor GoPro si accesoriilor de haine sau alte obiecte.


Cel de-al treilea accesoriu GoPro, Display Mod, care va atasa un display extern de micuta camera, pentru a putea vedea mai bine cadrele in timpul filmarii si pentru a permite realizarea de vlog-uri cu preview in timp real, va ajunge pe piata abia in luna martie, la jumatate de an dupa lansarea oficiala a modelului GoPro Hero 8 Black.


Din fericire, Hero 8 Black a fost modelul care a adus un nou design, deci accesoriile pe care utilizatorii le vor cumpara pentru acesta vor putea fi folosite cu siguranta si pe urmatoarele cateva generatii, inainte ca GoPro sa vina cu o noua carcasa exterioara. Astfel, cele trei accesorii din gama "Mods", probabil ca vor ramane pe rafturi cativa ani buni de acum inainte, iar in anii urmatori, compania ar putea lansa si alte astfel de accesorii pentru camerele sale de actiune.


Citeste si: thumbsGoPro a lansat Hero 8 Black si Max: o camera de actiune si pentru vlogging si o noua camera 360


Citeste si: thumbsGoPro pregateste Hero8 cu filmare 4K la 120 FPS si GoPro Max, o noua camera 360


Citeste si: thumbsDJI pregateste camera de actiune Osmo Action pentru a concura cu GoPro Hero 7


Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare