Telefoane

thumbs

Apple pregateste un succesor iPhone 8 cu Face ID si ecran de 5.4"

14.01.2020, 12:25 By thumbs


Potrivit zvonurilor, inlocuitorul iPhone 8 va avea o carcasa cu dimensiuni similare modelului actual, ecranul OLED cu suprafata de afisare marita folosind spatiul eliberat prin eliminarea tastei Home cu senzor Touch ID integrat.


Deocamdata, zvonurile oarecum contradictorii indica nu mai putin de 5 modele iPhone pentru anul 2020:


"iPhone 9" cu design asemanator iPhone 8, avand tasta Home cu senzor Touch ID, asteptat pentru lansare in luna martie

iPhone cu ecran OLED de 5,4", dual camera - lansare in toamna

iPhone cu ecran OLED de 6.1", dual camera - lansare in toamna

iPhone cu ecran OLED de 6.1", triple-camerala cu tehnologie ToF - lansare in toamna

iPhone cu ecran OLED de 6.7", triple-camerala cu tehnologie ToF - lansare in toamna


thumbs


Revenind la presupusul refresh iPhone 8, noi dezvaluiri arata ca aceasta ar putea exista alaturi de modelul cu Touch ID care se lanseaza in primavara. Dispozitivul prevazut cu ecran OLED de 5,4" ar urma sa includa la partea din spate o camera foto "mult mai mare" decat iPhone 8. La partea din fata, includerea senzorului TrueDepth mareste spatiul alocat camerei foto, decupajul aplicat ecranului avand o "dimensiune intermediara", intre cel intalnit la seriile iPhone XS si iPhone 11. Cu toate acestea, ecranul intins pe verticala pana la diagonala de 5.4" va oferi suprafata de afisare marita, comparat cu iPhone 8.


Preluand chipsetul A13 Bionic intalnit la seria iPhone 11, noul iPhone ar putea oferi si un spor sesizabil de performanta, comparat modelului pe care il inlocuieste.


Citeste si: thumbsApple scade valoarea dispozitivelor iPhone, iPad si Apple Watch din generatiile mai vechi la trade-in


Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare