Telefoane

thumbs

Samsung Galaxy Z Flip la prima vedere. Cum se prezinta noul telefon pliabil. VIDEO

12.02.2020, 11:44 By thumbs


Galaxy Z Flip este cel mai nou smartphone Samsung cu ecran pliabil. Am reusit sa punem deja mana pe un astfel de dispozitiv si l-am butonat cateva minute. Avem de a face cu un smartphone puternic, compact si cu un design inedit, care vine insa si la un pret destul de piperat. Desigur, cei care erau in cautarea unui telefon pliabil se asteptau deja la acest lucru.Spre diferenta de Galaxy Fold, telefonul pliabil al companiei livrat in toamna anului trecut, Galaxy Z Flip beneficiaza de o protectie pentru ecran numita Ultra Thin Glass. Aceasta este o pelicula foarte subtire de sticla, rezistenta la zgarieturi, care ar trebui sa protejeze ecranul pliabil fragil al dispozitivului. Aceasta este o imbunatatire foarte mare fata de modelul pliabil precedent, care putea fi zgariat chiar si cu unghia. Din pacate, "dunga" de la pliere este inca acolo, in ciuda utilizarii unui alt tip de material.


Balamaua este similara cu cea de pe Fold, dar imbunatatita, intrucat exista acum un filtru de praf, care protejeaza mecanismul interior. Astfel, riscul ca problemele la pliere sa apara in timp sunt reduse. Nu in ultimul rand, acest model vine si cu un ecran secundar extern, foarte mic, de 1", util pentru notificari, insa si pentru selfie-uri, acesta afisand ceea ce "vede" camera principala.


Cu un pret de aproape 1.500 euro, Galaxy Z Flip nu este nici pe departe cel mai accesibil smartphone, insa ar putea fi considerat cel mai ieftin telefon pliabil, intrucat este mai ieftin si decat Motorola Razr, si decat modelel superioare Galaxy Fold si Huawei Mate X.


Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare