Laptop

thumbs

Apple pregateste noi modele MacBook Pro, tablete iPad si PC-uri cu ecrane bazate pe tehnologia mini-LED

04.03.2020, 16:21 By thumbs


Nivel imbunatatit de contrast si o paleta mai larga de culori. Acestea sunt doar cateva din avantajele tehnologiei mini-LED, in fata ecranelor conventionale de tip LCD sau OLED.


Apple pregateste nu mai putin de sase produse echipate cu tehnologia mini-LED: un iPad Pro de 12,9 inch, iMac Pro de 27 inch, MacBook Pro de 14,1 inch , ¬MacBook Pro¬ de 16 inch, tableta iPad de 10,2 inch si un mini ¬iPad¬ de 7,9 inch.


Informatiile prezentate de Ming Chi Kuo, un analist recunoscut pentru predictiile sale pe tema lansarilor de produse Apple, nu includ si date de lansare exacte. Exceptie este doar noul iMac Pro, despre care alte zvonuri inainteaza ca termen de lansare trimestrul Q4-2020, si ¬iPad¬ de 7,9 inch, asteptat in cursul acestui an.


thumbs


"Activitatea de cercetare si dezvoltare a produselor care incorporeaza tehnologia mini LED ramane neafectata de epidemia COVID-19. Vizibilitatea pentru comercializare chiar a depasit asteptarile noastre formulate in raportul nostru anterior.


Tendintele Apple pentru dezvoltarea si promovarea dispozitivelor mini LED-urilor sunt mai usor de identificat pentru intervalul urmatorilor cinci ani. Prevedem ca Apple dezvolta in prezent sase produse cu suport mini-LED (fata de raportul anterior al doar doua produse), inclusiv un ¬iPad Pro¬ de 12,9 inch, un ¬iMac Pro 27 de 27 inch in 4Q20, un ¬MacBook Pro¬ de 14,1 inch ( modernizat de la 13,3 inch), un ¬MacBook Pro¬ de 16 inch, un ¬iPad¬ de 10,2 inch si un mini ¬iPad¬ de 7,9 inch in 2020."


De un interes special in nota informativa publicata este mentionarea versiunii MacBook Pro¬ de 14.1 inch aceasta fiind prima indicatie ca Apple pregateste o noua dimensiune de ecran pentru portofoliul de portabile MacBook Pro.


Noul ¬MacBook Pro¬ de 14,1 inch ar urma sa fie vandut alaturi de o versiune actualizata a modelului MacBook Pro¬ 16 inch.


Si mentionarea unui nou ¬iMac Pro¬ este de interes, intrucat Apple nu si-a mai improspatat oferta de sisteme ¬iMac Pro¬ tocmai de la debutul din anul 2017.


Potrivit aceluiasi analist, produsele mini-LED dezvoltate de Apple vor aparea in oferte in perioada anilor 2020 si 2021, cu mentiunea ca modelele ¬MacBook Pro¬ de 16 inch si 14.1 inch cu un ecran mini-LED sunt asteptate in al patrulea trimestru al acestui an.


Kuo a mai spus si ca versiunea mini-LED a ¬modelului iPad Pro¬ de 12,9 inch, care este de asteptat sa fie o optiune de inalta performanta, va fi lansata in toamna anului 2020. Zvonurile actuale indica faptul ca in aceasta toamna modelul de 12,9 inch va veni dupa o actualizare de primavara a altor modele ¬iPad Pro, care nu includ neaparat ecrane mini-LED¬.


Citeste si: thumbsiFixit vinde acum ecrane LCD pentru iPhone X si XS, livrate din fabrica cu OLED. Sunt de trei ori mai ieftine decat cele originale


Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare