Accesorii

thumbs

Samsung va lansa noi modele de frigidere, echipate cu purificator de apa incorporat

16.03.2020, 15:54 By thumbs


Desi acest gen de produs a fost oferit fara prea mult succes si in trecut, recenta evolutie e a epidemiei de coronavirus incurajeaza Samsung sa relanseze conceptul de electrocasnic 2-in-1 - frigider cu purificator de apa incorporat.


Samsung este deja unul dintre cei mai mari producatori de electronice din lume, oferta acoperind segmente vaste de piata, incepand cu dispozitive smartphone, televizoare, pana la aparate de climatizare si electrocasnice.


thumbs


In goana dupa atragerea de cumparatori, producatorii de electrocasnice au transformat banalul frigider in dozator pentru cuburi de gheata sau apa rece, ba chiar au incercat adaptarea acestuia la era gadgeturilor smart, integrand tablete in usa si senzori care sa permita comandarea automata a alimentelor preferate, inainte ca frigiderul sa se goleasca complet.


Interesul crescut pentru solutii legate de igiena si protejarea sanatatii deschide acum noi oportunitati pe care producatorii de electrocasnice le pot valorifica.


Potrivit surselor din industrie, viitoarele frigidere Samsung vor putea fi comandate si in versiune cu purificator de apa incorporat. Mai mult decat un truc de marketing, tehnologia integrata de Samsung este chiar performanta, sistemul permitand purificarea a pana la 2300 de litri de apa, suficient pentru necesarul unei gospodarii obisnuite.


La fel ca toate sistemele de filtrare a apei, si acesta va avea nevoie de inlocuire periodica, prin inlocuirea unui set de filtre responsabile cu diferite etape de purificare: separarea sedimentelor, pre-filtrare, filtrare osmotica, re-mineralizare. Diferenta este ca filtrele vor trebui schimbate abia dupa sapte sau opt luni, ceva mai mult timp decat perioada de intretinere standard mentionata la produsele dedicate de purificarea a apei comercializate de producatori rivali.


thumbs


Deoarece sistemele de purificare a apei necesita intretinere periodica, noua gama de frigidere va fi inclusa in lantul Samsung Electronics Services, compania de servicii post-vanzare urmand sa asigure operatiunile de mentenanta, desigur, contracost.


Citeste si: thumbsUna dintre aplicatiile preinstalate pe telefoanele Samsung, descoperita trimitand datele utilizatorilor unei companii chinezesti


Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare