Telefoane

thumbs

Samsung Galaxy S10 si Note 10 vor primi cateva dintre functiile camerei foto de pe Galaxy S20

25.03.2020, 13:51 By thumbs


Desi Samsung lauda noua serie Galaxy S20 ca pe un produs complet nou, in realitate unele dintre inovatiile aduse tin de partea de software, putand fi adaptate si la seria anterioara Galaxy S10, daca Samsung decide sa ofere aceste facilitati si posesorilor de telefoane Galaxy din generatia anterioara.


Samsung a anuntat ca va livra in curand o noua actualizare de firmware pentru seriile Galaxy S10 si Note 10, continand o versiune imbunatatita a aplicatiei de captura ce include unele din functiile oferite pe noile modele Galaxy S20.


thumbs


Pentru inceput, atat Galaxy S10, cat si Note 10 primesc modul de captura Single Take, care permite captarea mai multor poze, videoclipuri si GIF-uri cu o singura apasare de buton. Functia poate fi utila in momentele cand nu te poti hotara daca vrei sa faci o singura poza sau sa inregistrezi un videoclip. Modul de captura Single Take asigura ca nu trebuie sa alegi intre cele doua, prezentand optiunea de a le face pe ambele simultan.


Alte caracteristici preluate si la seria S10 si Note 10 mai sunt noul mod Hyperlapse pentru captura pe timp de noapte, posibilitatea de a crea filtre foto personalizate si un mod Pro Video care permite utilizatorilor sa ajusteze setarile ISO, viteza obturatorului si nivelurile de expunere .


Aplicatia Gallery primeste, de asemenea, o noua caracteristica numita Clean View, responsabila cu gruparea automata a pozelor similare ale aceluiasi subiect pentru o mai buna organizare a imaginilor. In afara de aceasta, aplicatia de pe telefoanele S10 si Note 10 va primi functia Quick Crop, care permite utilizatorilor sa faca zoom intr-o imagine si sa salveze rapid o versiune decupata.


In plus, ambele flagship-uri din 2019 vor primi functiile Quick Share si Music Share. Acestea permit utilizatorilor sa trimita fisiere altor posesori de telefoane Galaxy din apropiere si foloseasca impreuna conexiunea Bluetooth pentru redarea de muzica.


Citeste si: thumbsFoxconn, principalul partener Apple, anunta ca dispune de suficienta forta de munca pentru reluarea activitatilor


Samsung promite ca noua actualizare de firmware va fi distribuita chiar din luna martie, disponibilitatea si lista exacta de functii incluse putand varia in functie de regiune si modelul de telefon. Spre exemplu, unele caracteristici precum functia Hyperlapse de noapte nu vor fi disponibile si pe seria Galaxy Note 10 Lite.


Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare