Telefoane

thumbs

Cum ar putea arata iPhone 12: ecran fara decupaj, design cu linii drepte, rama mai groasa

25.03.2020, 16:57 By thumbs


Chiar daca deja stim destul de multe despre planurile celor de la Apple in privinta generatiei iPhone 12, nu este 100% clar daca aceasta va folosi sau nu un ecran decupat, asemeni modelelor X, XS si 11. Un nou design de tip "concept", bazat pe zvonuri care sugereaza ca Apple are in plan un iPhone fara "notch", dar si pe informatii mai vechi despre forma dispozitivelor, demonstreaza cum ar arata modelele de baza iPhone 12: variantale standard si "Plus".


thumbs


BenGeskin, un leaker cunoscut si SMAzizG, un canal de YouTube care creeaza tot felul de concepte de telefoane inca nelansate, au realizat un clip video in care putem vedea doua iPhone-uri cu ecran complet, neintrerupt de vreun decupaj. Chiar daca accestea renunta la notch insa, se pare ca nu renunta si la sistemul Face ID. Conform informatiilor pe care le-am auzit in trecut, Apple ar avea deja in plan realizarea unor noi modele de iPhone cu o rama mai groasa in jurul ecranului, in partea de sus integrand senzorii necesari recunoasterii faciale.


thumbs


Astfel, Apple ar putea evita in continuare sa se intoarca la senzorii de amprenta Touch ID pe care inca ii foloseste acum pe tabletele iPad in afara de cele "Pro" si pe toata gama de laptop-uri MacBook. Acest lucru nu scoate din discutie folosirea unui senzor Touch ID nou, care sa fie integrat in ecran, insa daca Apple a asteptat pana acum fara aceasta componenta, probabil ca nu o va folosi nici in viitor.Alte aspecte interesante ale acestui concept sunt liniile foarte drepte. Design-ul aduce aminte de iPhone 4 si 5, cat si de noile modele iPad Pro 2018 si 2020, care sunt realizate cu margini metalice drepte, coluri rotunjite si ecrane plate. iPhone-urile nu au avut niciodata ecrane curbate, ci doar sticla 2.5D, deci intoarcerea la un design complet plat nu ar fi tocmai iesita din comun. Singura problema a design-ului ramane camera foto, iesita in relief, similara cu cea de pe iPhone 11.


thumbs


Zvonurile din prezent spun ca iPhone 12 ar putea sa nu fie lansat cu acest design fara decupaj, acesta fiind pastrat pentru o schimbare mai mare de design, in anul 2021. Tot atunci este asteptat si iPhone-ul fara mufa fizica de incarcare, bazat exclusiv pe tehnologii wireless. Apple ar putea insa sa nu fie prima companie care livreaza un astfel de dispozitiv, alti concurenti din China precum Vivo si Meizu prezentand deja concepte de telefoane fara port-uri USB.


Citeste si: thumbsCodul din iOS 14 sugereaza ca doar modelele iPhone 12 Pro vor primi senzorul 3D LiDAR in sistemul de camere


Citeste si: thumbsApple A14, urmatorul chipset pentru iPhone 12, ar putea fi primul procesor ARM cu frecventa de peste 3GHz


Citeste si: thumbsAu aparut primele estimari! Ce poate pati noul iPhone 12 din cauza coronaviruslui


Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare