Telefoane

thumbs

Primele imagini care ne arata cum ar putea arata Galaxy Fold 2 de la Samsung

27.03.2020, 15:14 By thumbs


Cu siguranta modelele Galaxy Fold si Galaxy Z Flip nu sunt singurele dispozitive pliabile pe care Samsung le avea in plan in laboratoarele sale. Acestea sunt doar primele modele ale unor noi serii, care completeaza familiile de produse Galaxy S si Galaxy Note cu modele cu design-uri mai "ciudate". Daca originalul Galaxy Fold nu v-a placut dintr-un motiv sau altul, se pare ca Samsung are in plan un upgrade semnificativ, intrucat deja exista destule zvonuri si brevete inregistrate care au dus la realizarea unui design neoficial.


Galaxy Fold 2 este asteptat pentru lansare in aceasta toamna, simultan cu seria Galaxy Note20. Acesta va pastra ideea originala a lui Fold, insa o va "repara" acolo unde este cazul. Chiar daca Samsung nu discuta inca intr-o maniera oficiala despre urmatorul Fold, exista destule informatii despre acest model pentru a realiza un model 3D care sa ne arate cum ar putea arata telefonul.


thumbs


La o prima vedere, diferentele sunt minore. Telefonul are acelasi design exterior, realizat din doua laturi care se suprapun. In centru avem un ecran pliabil cu o diagonala de dimensiuni similare, iar pe spate un modul de camera actualizat, probabil "imprumutat" de la seria Galaxy S20. Iata care sunt principalele diferente:


Ecranul exterior este acum intins pe toata suprafata frontala, cu un mic "notch" care ascunde o camera frontala. Acum, telefonul ar putea fi folosit intr-un mod obisnuit si fara a deschide ecranul pliabil. Ecranul de dimensiuni mici ale originalului era unul dintre cele mai mari minusuri ale sale. Apoi avem ecranul pliabil, care renunta la decupajul din coltul din dreapta sus in favoarea unui mic orificiu pentru o camera frontala obisnuita, fara senzori de adancime. Astfel, ai o suprafata mai mare a ecranului disponibila pentru continut, iar aspectul general este mai placut.


Nu in ultimul rand, in fotografii apre si un stylus S-Pen. Va fi interesant de vazut daca Samsung va merge in aceasta directie. Faptul ca Galaxy Fold 1 a fost prezentat drept un telefon de productivitate sugereaza ca in viitor ar putea veni si un model cu S-Pen, insa integrarea lui a fost imposibila pana acum din cauza materialelor de constructie ale eranului. Acesta foloseste o protectie din plastic, care se zgarie foarte usor. Un stylus ar lasa urme permanente pe suprafata ecranului, asa ca pana cand nu este integrat un panou din sticla flexibila la exterior, probabil ca nu vom vedea un astfel de accesoriu pe seria Fold.


Avand in vedere ca Galaxy Z Flip are deja o suprafata subtire din sticla, ne asteptam ca pentru Galaxy Fold 2 sa vedem adevarata protectie din sticla pliabila, cei de la Corning promitand anul trecut ca vor avea un produs gata fie in 2020, fie in 2021.


Daca Samsung va pastra programul de lansari de anul trecut, Galaxy Fold 2 si seria Galaxy Note20 vor fi prezentate oficial candva in luna august.


Citeste si: thumbsSamsung inchide temporar fabrica sa de telefoane din Coreea de Sud, unde sunt fabricate Galaxy Z Flip si Galaxy Fold


Citeste si: thumbsGalaxy Fold 2 ar putea fi primul telefon premium care ascunde camera frontala sub suprafata activa a ecranului


Citeste si: thumbsSamsung refuza sa ieftineasca Galaxy Fold, in ciuda cererilor din partea operatorilor telecom


Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare