Telefoane

thumbs

Seria OnePlus 8 are acum o data de lansare. Vine mai repede decat ne asteptam

31.03.2020, 13:40 By thumbs


OnePlus a inceput in mod oficial sa vorbeasca despre noua gneratie OnePlus 8. Compania a dezvaluit ca peste doua saptamani va tine un eveniment online de prezentare, unde vor fi oferite detaliile complete despre OnePlus 8, OnePlus 8 Pro si probabil modelul OnePlus 8 Lite, care s-ar putea numi OnePlus 8 Z sau simplu OnePlus Z. Acesta ar fi primul model alternativ seriei principale dupa varianta OnePlus X de acum cativa ani.


Evenimentul de prezentare OnePlus 8 va avea loc pe data de 14 aprilie. Imaginea care anunta evenimentul foloseste noul logo OnePlus actualizat, cat si un nou motto pentru aceasta serie, diferit de "Never Settle": "Lead with Speed". Viteza a fost un punct important de discutie pentru OnePlus in pe ultimele cateva generatii de smartphone-uri, pornind de la viteza sistemului de operare cu modelele OnePlus 6 si continuand apoi cu viteza ecranului pe generatiile 7 si 7T.


thumbs


In cazul lui OnePlus 8 Pro, compania chineza va folosi un panou OLED de 120 Hz, probabil mai performant si decat cel de pe Galaxy S20, deja fiind disponibile ecrane la frecventa inalta care pot afisa si rezolutia QHD+ in acelasi timp. Pentru modelul OnePlus 8, zvonurile afirma ca producatorul va continua sa foloseasca un panou de 90 Hz, la fel ca in cazul generatiei OnePlus 7T.


Singura enigma ramane OnePlus Z, care ar putea fi un model "de medie", echipat cu un chipset MediaTek Dimmensity 1000, un ecran la 90 Hz si un pret mai mic, conform informatiilor disponibile pe internet. Nici macar nu este clar daca compania va lansa acest model acum, sau il va pastra pentru mai tarziu.


De altfel, preturile noilor OnePlus 8 sunt asteptate sa creasca, intrucat telefoanele vor folosi procesoare Snapdragon 865, care sunt livrate exclusiv alaturi de modem-uri 5G de catre Qualcomm. Astfel, acestea vor integra antene in plus, care cresc considerabil pretul acestor dispozitive. Este posibil ca modelul OnePlus Z sa ramana in oferta la un pret apropiat de cel la care dispozitivele OnePlus erau lansate in trecut.


Citeste si: thumbsOnePlus 8 si 8 Pro: specificatii hardware aproape complete inainte de iminenta lansare


Citeste si: thumbsOnePlus 7T Pro a fost desemnat "telefonul anului" de catre GSMA, organizatorul MWC


Citeste si: thumbsTelefoanele OnePlus primesc una dintre noile functii Google Assistant


Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare