Telefoane

thumbs

Apple ar putea lansa un nou iPhone zilele urmatoare. Accesoriile pentru acesta deja au ajuns in magazine

31.03.2020, 18:50 By thumbs


In urma cu doua saptamani, Apple a lansat dintr-o data doua noi dispozitive mult asteptate: un MacBook Air cu o tastatura imbunatatita si cu hardware mai puternic si un iPad Pro echipat cu un sistem de camere avansat si cu o tastatura optionala cu trackpad. Aproape ca zvonurile s-au dovedit a fi adevarate, daca noul iPhone ieftin ar fi debutat alaturi de aceste doua dispozitive. Se pare insa ca Apple a pastrat "surpriza" pentru mai tarziu, telefonul fiind acum asteptat sa fie prezentat oficial zilele care urmeaza.


Conform noilor informatii pe cai neoficiale, "Noul iPhone" va fi prezentat foarte curand, probabil inainte de sfarsitul saptamanii. O fotografie cu o husa UAG pentru ceea ce este descris drept "New iPhone 4,7" 2020", care ar trebui sa ajunga la raft incepand cu data de 5 aprilie, a aparut pe internet. Aceasta pare sa fie deja in depozitele magazinelor Best Buy din SUA si urmeaza sa fie expusa abia la finalul saptamanii.


Hthumbs


De obicei, accesoriile de telefoane ajung pe stoc simultan sau chiar putin inaintea telefoanelor, pentru a putea asigura disponibilitatea accesoriilor pentru clientii care vin sa cumpere dispozitivul. Astfel, daca Apple anunta saptamana aceasta noul iPhone, acesta va ajunge probabil pe stocurile magazinelor saptamana viitoare, gata de a fi cumparat inainte de weekend-ul viitor.


Aceasta husa sugereaza insa si faptul ca un alt zvon recent este adevarat: Apple nu va folosi numele iPhone 9 sau SE2 pentru acest model. Acesta va deveni simplu "iPhone", noul model de baza al seriei, care poate fi telefonul potrivit pentru un numar cat mai mare de utilizatori. Pretul de pornire de 399 dolari/euro sugereaza ca Apple doreste sa castige mai multa cota de piata, in timp ce la capitolul performanta, telefonul ar putea rivaliza modelele de top care costa de doua ori mai mult, precum iPhone 11 si 11 Pro.


thumbs


Desigur, design-ul "invechit", cu ecran 16:9 si buton Home ar putea tine departe pasionatii de tehnologii noi, insa acesta va fi cel mai ieftin punct de intrare in "ecosistemul" Apple pentru cineva care isi doreste un smartphone nou. Alternativ, cel mai ieftin dispozitiv Apple ramane iPad-ul de 10,2" la 329 dolari.


Pe langa versiunea de 4,7" a noului iPhone, se zvoneste ca Apple va introduce si un model de 5,5", numit iPhone Plus. Ambele variante ar putea fi echipate cu procesoare Apple A13 Bionic, 3 GB RAM si variante de stocare de 64 si 128 GB.


Citeste si: thumbsUn iPhone 12 fara decupaj in ecran a fost depistat in fisierele iOS 14. Cum va arata urmatorul telefon Apple


Citeste si: thumbsApple face si cei mai scumpi adidasi! Perechea din imagine a fost vanduta cu 10.000 de dolari


Citeste si: thumbsCat mai valoreaza Apple acum, dupa caderile masive pe bursa motivate de Coronavirus


Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare