Accesorii

thumbs

Xiaomi lanseaza Mi AirDots Pro 2s cu Bluetooth 5.0 - o noua generatie de casti wireless mai eficiente

03.04.2020, 18:50 By thumbs


Recunoscut in egala masura pentru produse de-a dreptul originale, dar si oferta de smartphone-uri si accesorii cu design inspirat de la alti producatori, Xiaomi vine cu o alternativa interesanta si mult mai ieftina pentru castile Apple AirPods 2.


thumbs


Inlocuitoare pentru prima generatie AirDots, castile AirDots Pro 2s ofera in plus conectivitate Bluetooth 5.0 si autonomie de pana 24 de ore cu o singura incarcare.


La fel de albe ca solutia Apple si complet lipsite de cabluri, castile AirDots imbunatatesc atat partea de confort, cat si aspecte de ordin tehnic. Inspirate de castile Apple AirPods, castile AirDots 2 se fixeaza ceva mai bine in urechi si includ tehnologia environmental noise cancellation (ENC), asigurand filtrarea activa a zgomotelor ambiante.


thumbs


Driverele audio cu diametru de 14.2mm au fost reproiectate pentru acoperire mai buna a spectrului audio, iar procesarea audio este imbunatatita cu ajutorul unui procesor bluetooth dual, care ar trebui sa reduca latentele si sa imbunatateasca stabilitatea conexiunii.


O alta aditie este suportul pentru tehnologia de incarcare Qi wireless, ceea ce inseamna ca vei putea realimenta cutia pentru transport prevazuta cu acumulator, folosind telefonul mobil prevazut cu functie reverse charging, sau alt adaptor pentru incarcare wireless.


thumbs


Catile Xiaomi Mi AirDots Pro 2s vor fi disponibile in ofertele magazinelor din China incepand cu data de 9 aprilie, pentru echivalentul a 56 dolari americani.


Citeste si: thumbs8 gadgeturi de la Xiaomi care iti vor trimite instant apartamentul sau casa in viitor


Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare