Accesorii

thumbs

Samsung va lansa casti wireless in forma de... fasole pentru a concura cu AirPods de la Apple

06.04.2020, 15:33 By thumbs


Anul trecut, Samsung a lansat alaturi de seria Galaxy S10 castile true wireless Galaxy Buds, pentru a concura pe o piata dominata de Apple AirPods. Anul acesta, gama S20 a venit alaturi de Galaxy Buds+, o pereche de casti imbunatatita din anumite puncte de vedere, dar totodata si foarte similara in termeni de design si functionalitate. Se pare insa ca in vara, odata cu Galaxy Note20, Samsung va dezvalui o noua generatie de Galaxy Buds, complet diferita fata de cea originala.


Hthumbs


Mai multe fotografii cu design-ul noilor casti Galaxy Buds 2 au aparut pe internet, iar rezultatele sunt cel putin... ciudate. Se pare ca Samsung va renunta la design-ul intrauricular al modelelor Galaxy Buds de pana acum, in favoarea unui design pe care nu l-am mai vazut pana acum: casti de forma unei boabe de fasole sau a unei alune in coaja.


Se pare ca planul este ca acest design sa se potriveasca in ureche natural, fara alte sisteme de prindere, in timp ce difuzorul ar trebui sa acopere complet canalul auditiv. Astfel, in teorie ar trebui ca aceste casti sa ofere un soi de izolare pasiva pentru sunetele din exterior, si probabil ca vor integra si izolare activa, avand in vedere orificiile de la exterior, care par a fi pentru microfoane, care sa detecteze sunetul din exterior din mai multe pozitii.


thumbs


Imaginile sunt bazate pe planuri 3D obtinute de catre cei de la WinFuture.de, mentionand ca testarea finala nu a fost realizata inca in laboratoarele Samsung. Totusi, compania planuieste sa le lanseze anul acesta, iar singura lansare de care le poate lega este noua serie Note din luna august. Nu este clar insa daca aceste modele vor fi considerate mai performante, deci automat mai scumpe, precum AirPods Pro fata de modelel standard de la Apple.


thumbs


Totusi, originalele Galaxy Buds aveau un pret de 140 de euro la lansare, semnificativ mai ieftine decat modelele concurente, iar pretul lor a scazut in timp undeva mai aproape de 100 euro. Cel mai probabil si noile casti Samsung vor fi mai ieftine decat modelele Pro de la Apple, chiar daca vor fi mai scumpe decat Galaxy Buds standard.


Citeste si: thumbsSamsung pregateste Galaxy Buds+. Ar putea oferi autonomie mai buna si anulare a zgomotului


Citeste si: thumbsGalaxy Note10 va primi o selectie impresionanta de huse de protectie de la Samsung la lansare [FOTO]


Citeste si: thumbsXiaomi lanseaza Mi AirDots Pro 2s cu Bluetooth 5.0 - o noua generatie de casti wireless mai eficiente


Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare