Telefoane

thumbs

Honor X10 Max 5G este un smartphone adresat amatorilor de ecrane gigant

02.07.2020, 18:07 By thumbs

Candva, erau promovate ca si tablete compacte, dar acum ideea de smartphone cu ecran de peste 7 inch nu mai pare atat de ridicola, produse precum Honor X10 Max 5G avand un public tinta surprinzator de numeros.

Incadrat la un domeniu de preturi inca accesibil, Honor X10 Max 5G se multumeste cu un ecran FHD+ bazat pe tehnologie LCD, insa cu matrice de tip RGBW pentru luminozitate superioara comparat ecranelor LCD obisnuite. Astfel, Huawei recomanda noul model Honor cu o luminozitate maxima de 780 nits, mai mult decat suficient pentru a justifica certificarea HDR10.

thumbs

Dotat cu un ecran de asemenea calibru, X10 Max este deopotriva unul dintre cele mai mari si cele mai grele modele smartphone de pe piata, cu dimensiuni de 174 mm lungime, 85 mm grosime si 232 grame. De altfel, producatorul il recomanda si ca posibila solutie pentru navigatie/divertisment la bordul autoturismelor care nu vin cu aceasta dotare din fabrica, instalat fie si temporar intr-o locatie temporara pe bordul autoturismului.

Pentru o experienta multimedia completa, telefonul ofera si doua difuzoare orientate in fata, plasate simetric pe cele doua laturi ale carcasei.

In functie de buget, configuratia bazata pe chipsetul MediaTek Dimensity 800 poate fi ajutata cu 6GB sau 8GB memorie RAM, respectiv 64GB/128 spatiu de stocare interna.

thumbs

Centrata pe obtinerea de poze in modul standard, camera foto principala ofera un senzor principal de 48MP, cuplat unui senzor de 2MP pentru aplicarea efectelor DoF si blitz dual-LED.

Avand in vedere gabaritul ecranului, acumulatorul de 5000mAh reprezinta doar strictul necesar. Telefonul suporta totusi de incarcare rapida cu putere de 22.5W.

Honor X10 Max 5G - preturi si nivele de echipare

In functie de nivelul pretentiilor, Honor X10 Max 5G poate fi obtinut in configuratie cu 6/64GB memorie la pret de 269 dolari, 6GB/64GB pentru 297 dolari si 8GB/128GB cu 354 dolari.

Articolul Honor X10 Max 5G este un smartphone adresat amatorilor de ecrane gigant apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare