Telefoane

thumbs

Galaxy M41 ar putea avea cel mai mare acumulator intalnit pana acum la un telefon Samsung

06.07.2020, 15:49 By thumbs

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Succesor pentru modelul M31 de anul trecut, Galaxy M41 pare ca se va diferentia de competitie prin folosirea unui acumulator de capacitate foarte generoasa.

Dupa ce zvonuri anterioare descriau anularea a cel putin unei versiuni prototip, pentru probleme legate de functionarea ecranului, Samsung Galaxy M41 reapare in catalogul unei autoritati sud-coreene de certificare sub numele de cod EB-BM415ABY, complet cu un set incomplet de specificatii.

Galaxy M41, cu ecran mare si un pret accesibil

Potrivit detaliilor neconfirmate in mod direct de compania producatoare, telefonul va fi livrat cu un acumulator foarte generos, de 6800 mAh. Folosit in combinatie cu o configuratie nu foarte pretentioasa, acesta ar putea duce autonomia la peste 5 zile in conditii de utilizare normala.

Interesant este ca acumulatorul ar urma sa fie livrat nu de fabricile proprii Samsung SDI, ci de un furnizor extern - Ningde Amperex Technology.

Daca noul zvon se confirma, acesta va fi telefonul Samsung cu cea mai mare capacitate a acumulatorului lansat pana acum, depasind predecesorul Galaxy M31 livrat cu o baterie de "numai" 6000 mAh.

Dezvaluirea include si o imagine de prezentare cu noul Galaxy M41, care din pacate nu surprinde si grosimea reala a telefonului. Insa fiind vorba de un produs Samsung, putem spera ca acesta sa fie un telefon cu dimensiuni rezonabile, ceva mai gros si mai greu decat un smartphone obisnuit, dar inca in limite tolerabile.

Intrand la partea de speculatie, putem astepta de la Galaxy M41 sa dispuna de un ecran de 6.67 inch. Aparent, Samsung ar fi incercat o colaborare cu furnizorul China Star Optoelectronics Technology (CSOT), insa panourile OLED furnizate nu au trecut de testele interne de calitate, determinand anularea evenimentului de lansare planuit pentru o data mai timpurie. Dupa situatia aparuta, nu ar fi exclus ca Samsung sa opteze pentru o solutie tehnica diferita, cum ar fi un ecran LCD din categoria "ieftin si bun", eventual, furnizat tot de un partener extern.

Deocamdata, Galaxy M41 nu are atasata o data de lansare, dar punand in context si lansarea iminenta a unei noi fabrici Samsung in India, specializata in productia de ecrane, nu ar fi exclus ca Galaxy M41 sa se numere printre primii beneficiari.

Articolul Galaxy M41 ar putea avea cel mai mare acumulator intalnit pana acum la un telefon Samsung apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare